Golf i Solen (September 2020)

Golf i Solen (September 2020)

Hej alla Golf i Sol:are som går i väntans tider! Hoppas alla haft en fantastisk sommar, var vi än befunnit oss?  Förhoppningsvis har vi alla lyckats med att hålla oss friska. Det är så skönt att vårt gemensamma intresse för golf inneburit att vi kunnat njuta hela sommaren. Vi behöver ju inte umgås när vi umgås, eller… hur blev nu denna mening? Jag tror att ni förstår vad jag menar. För egen del tycker jag att det har varit skönt att slippa kratta i bunkrarna och slippa ta ur flaggan, för att se det hela ur ett annat perspektiv. Att byta focus tror jag är viktigt då många av våra närmaste har det mycket svårt på olika sätt! Vi får ta det som det kommer och glädjas över möjligheten att vi faktiskt är lyckligt lottade oavsett allt. Våra lägenheter och hus står ju förhoppningsvis kvar när allt detta är över.

Hösten kommer strax och vår förhoppning är ju att strax komma till härliga Andalusien i Spanien!

Monica har under sensommaren uppdaterat sig om läget på våra favoritbanor och därför är tävlingsprogrammet rejält bantat. Skulle läget förändras finns det möjligheter att göra tillägg.

Nedan kommer en sammanställning över resultat från tävlingar som löper över flera tävlingsomgångar som varit 2019-2020. De fick ett något rumphugget avslut. Resultaten fick slutföras utan att fulla omgångar hade spelats. Många av oss fick huvudstupande bege oss hem. Hela världen hade fått en fiende. Då gällde det att var så nära hemmet och ”tryggheten” som möjligt.

Poängplockning mars

Vi fick ställa in tre tävlingar, 15 Mijas LL, 20 La Cañada och 30 Santana. 

Resultat efter 3 spelade tävlingar i mars. 

Damer1:a Ann-Mari RENSTRÖM 19 p

2:a Nora NESS 18 p

3:a Lilly TRYDAL 16 p 

Herrar1:a Göran JOHANSSON, 26 p

2:a Reidar AARSKOG, 14 p

3:a Per EIDE, 10 p

Alla tävlingarna i april ställdes in.

Order of Merit

Tävlingar som ingår i Order of Merit kommer att kora GIS bästa hcp-spelare under året. Några av vårens avslutande tävlingar fick ställas in. Det var tre i mars och alla i april. Vi stryker helt enkelt de tävlingarna. Livet måste gå vidare! Vi tar nya tag i höst. Det återstår ännu många poäng att spela om under höstens tävlingar.

1:a TRYDAL, Lilly 57 p

2:a TRYDAL, Hildegunn 39 p

3:a LUNDKVIST, Ulla 35 p

1:a AARSKOG, Reidar 40 p

2:a JOHANSSON, Göran 36 p

3:a WIIK, Erlend 33 p

Naturligtvis hoppas vi att det inte skall dröja så länge innan vi kan ses igen. 

Var rädda om er! 

Tvätta händerna och håll avståndet!

Sensommarhälsningar från

Monica & Git

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.