Kosmetolog Nana Norrbom återvänder till Centro Idea

Kosmetolog Nana Norrbom återvänder till Centro Idea

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Ett bekant ansikte återvänder nu till Centro Idea. Efter flera år med klinik i centrala Fuengirola är nu kosmetolog Nana Norrbom tillbaka i affärscentret Centro Idea på vägen mellan Fuengirola och Mijas. Det var här som hon öppnade sin första klinik som kosmetolog för nästan 25 år sedan.

”Jag ser fram emot att komma tillbaka. Jag har alltid tyckt om miljön här i Centro Idea och det är praktiskt att ha gratis parkering för kunderna”, säger den duktiga kosmetologen. Nana Norrbom kommer nu att bli en del i den relativt nya NEO Studio i Centro Idea. ”Vi matchar varandra väldigt bra och man kan inte önska sig bättre lokaler”, säger Nana som har ägnat sommaren till att flytta och möblera så att hon redan i dag kan hälsa välkommen till sin nya klinik. Den behandling som efterfrågas mest är permanent makeup, men Nana Norrbom har mycket mer att erbjuda.

Håll huden ung, frisk och fräsch

Micro needling, kemisk peeling och plasma pen. Det kanske låter avancerat men det är bara tidens senaste och smärtfria behandlingar som får huden att hålla sig ung, frisk och fräsch. ”Innerst inne vill de flesta av oss ha en fin och stram hud utan för många rynkor och bruna fläckar. Det går att behandla men det går också att förebygga, och i dag kan rätt kosmetolog göra mer än någonsin”, säger Nana Norrbom. Hon gör sköna och bra ansiktsbehandlingar, färgar ögonfransar och ögonbryn, men det är fin och stram hud, utan djupa linjer och pigmentfläckar, som de flesta av dagens kunder vill göra något åt. Och permanent makeup förstås. ”Jag har alltid tyckt att det låter lite drastiskt att kalla det permanent makeup, för behandlingen håller i princip i två till tre år. Jag föredrar därför att kalla det semi-permanent makeup och med rätt behandling räcker det nu för tiden med två behandlingar”, försäkrar Nana Norrbom, som inte är rädd för att ge några tips till alla dem som vill göra bara lite.

Några bra tips – även för honom

Hon kallar huden för kroppens mest levande organ. För allt som du gör och äter syns på huden. Men om det inte räcker med att äta och leva hälsosamt så rengör din hud både morgon och kväll med en bra rengöringsprodukt som passar din hud. Det kostar inte speciellt mycket – varken i tid eller pengar. Dessutom kan man skaffa sig en ansiktskräm som återfuktar och ger näring åt huden. Och så bör man använda en bra solkräm. ”Lite sol får oss alla att se lite piggare ut men i längden ger för mycket sol oss både rynkor och pigmentfläckar”, förklarar Nana Norrbom som också har en uppmaning till män: ”Det finns många män som inte tycker om krämer, men använder man som man en fuktkräm med solskyddsfaktor bara en gång om dagen – efter duschen på morgonen, kan det verkligen göra skillnad. Vi är ofta ute många timmar om dagen och mycket sol ger normalt män en lite tjock läderhud i ansiktet, vilket inte är så charmigt.” Nana Norrbom säger detta med ett leende på läpparna men hon är säker på att många kvinnor håller med henne.

Ett bra tips till både honom och henne – och en prisvärd behandling av kosmetolog Nana Norrbom i Centro Idea.

Fem snabba till Nana

Vad är det bästa med att jobba på Costa del Sol?

Alla nationaliteter. Jag har alltid tyckt att det är varierande och inspirerande att arbeta med människor från olika länder.

Några tips till andra som vill starta företag på Costa del Sol?

Du bör sätta upp en plan och följa den. Du måste ha tålamod, vara uthållig och vara stark när du möter motvind, för det gör alla förr eller senare. Dessutom ska du inte vara rädd för att tacka ja till hjälp från andra.

Nämn två saker som spanjorerna har lärt dig.

Jag har lärt mig att ha tålamod, för det har inte alltid varit min starka sida. Vissa saker tar tid här och det kan vi inte förändra. Spanjorerna har också lärt och visat mig vad gästfrihet och tolerans är.

Vad har varit det bästa med sommaren 2022?

Att allting inte längre bara handlar om covid-19-pandemin. Människors ansikten utstrålar mycket mer glädje. Min man och jag har haft långa besök av våra barn, som nu bor i Danmark. Det har varit en bra sommar.

Den bästa årstiden är…

Här älskar jag våren och hösten. Sommaren har varit aningen för varm i år.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco