Bussresa Sverige – Spanien

Bussresa Sverige – Spanien

Vem kommer inte ihåg de mycket populära charterbussresorna mellan Sverige och Spanien mellan 1970 och 1990? Tyvärr sinade sedan utbudet av bussresor, dels på grund av tidens anda och dels på grund av den svåra fastighetskrisen 1990. Sedan dess har bussresor varit en sällsam syn, fram till nu, över 24 år senare!

”I början av 90-talet åkte jag med en av de sista resorna från Spanien till Sverige. Det var fantastiskt! Vi fick verkligen se mycket av landskapet både i Tyskland, Frankrike och Spanien. Vi övernattade på trevliga hotell, vissa åt middag på hotellet, andra tog en promenad till någon restaurang. Om morgonen var det frukost på hotellet före avfärd.”

Orden kommer från Hans Kjellström, som nu bestämt sig att dra igång det nygamla projektet – det handlar alltså om en ny bussresa mellan Sverige och Spanien.

Avgång från Stockholm planeras bli den 1 oktober med en nattfärja och två hotellnätter längs vägen innan ankomst till Málaga den 4 oktober. På bussen finns plats för ca 50 personer. En förutsättning för att resan blir av är att Hans Kjellström mottar tillräckligt många bokningar, men sett till efterfrågan som han redan möter i facebookgruppen BUSS SVERIGE – SPANIEN ser det ut som om lusten för bussresor återväckts!

Bussresa, nattfärja med hytt, hotell och frukost kommer att ingå i det slutliga biljettpriset. Längre fram, om det blir en tur per månad vissa månader under året eller glesare beror på antalet passagerare och olika tider på året.

”Bussen utgår från Vimmerby med stop Stockholms Centralstation – Nyköping – Linköping – Jönköping – Göteborg – Halmstad – Malmö innan vi lämnar Sverige med färja (alternativt från Trelleborg). Efter några stopp i Spanien avslutas resan vid tågstationen Málaga Airport och returresan till Sverige avgår dagen efter ankomstdatum”, berättar Hans Kjellström.

Är du intresserad av att resa med buss Sverige – Spanien – Sverige?

Vill du ha mer information?

Gå då med i facebookgruppen BUSS SVERIGE – SPANIEN https://www.facebook.com/groups/350058997324867

Julbussen – Detta är ett säkert resalternativ till alla er som stannar i sköna Spanien över vintern men vill hem till Sverige och fira jul och nyår med familj och vänner. Se mer på En Suecos hemsida.

ENDAST ONLINE I SAMBAND MED SHOPTALKEN BUSSRESA SVERIGE-SPANIEN

Jul-bussen – res tryggt genom Europa!

En nyhet till er som stannar över vintern i Sköna Spanien men vill hem till Sverige och fira jul och nyår med familj och vänner.

Här kommer ett förslag till er… Res tryggt genom Europa i år!

Res med JUL-BUSSEN – enkel resa eller tur & retur.

Anmäler sig tillräckligt många (ca 50) bestäms ett avresedatum i december. Kör från Málaga, Costa del Sol, via Costa Blanca med pick up-stopp efter vägen. Fyra dagars resa med två hotellnätter längs vägen och nattfärja från Travemünde till Trelleborg. Via Göteborg och Jönköping till Stockholm.

Till att börja med, visa ert intresse genom att göra en icke bindande reservation.

Det visar om vi har ett tillräckligt stort intresset och om resan kan genomföras till ett överkomligt pris. 

Reservera först via mail med namn, bostadsort i Spanien och Sverige, mobil nr.

Märk ert mail med ”Jul-Bussen”

Bli Medlem

Jul-Bussen ligger ännu inte ute i vår Privata Grupp BUSS SVERIGE – SPANIEN

Hälsningar, Hans Kjellström, Nerja

Mailadress: vintrosa@gmail.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.