Kvik erbjuder danska designkök, badrum och garderober på Costa del Sol till överraskande låga priser

Kvik erbjuder danska designkök, badrum och garderober på Costa del Sol till överraskande låga priser

Kvik ligger i hjärtat av Marbella, på Avenida Ricardo Soriano 59, och butiken är större än 200 kvadratmeter.

Den danska multinationella köksspecialisten Kvik, som har specialiserat sig på design och tillverkning av kök, badrum och garderober, erbjuder nu sitt noga utvalda sortiment med dansk högkvalitetsdesign till överraskande låga priser i Málagaprovinsen.

Nyligen öppnade Kvik sin första butik i Marbella, den första på den Andalusiska marknaden, och den ligger priviligierat på huvudgatan Avenida Ricardo Soriano, som löper tvärs igenom staden från öster till väster.

I butiken, som är större än 200 kvadratmeter, kan du både se och röra vid Kviks snygga design. Detta är en design som har revolutionerat inredningsvärlden med sin personliga och hållbara formel med 100 procent dansk design i kök, badrum och garderober för alla plånböcker.

Kvik-konceptet fortsätter alltså att växa och det erbjuder ett lättare, mer tillgänglig och snabbare sätt att köpa kök, badrum eller garderober på. ”Hos Kvik strävar vi efter att erbjuda lösningar som förbättrar våra kunders liv med design, som kombinerar estetik, funktionalitet och hållbarhet i perfekt harmoni. Vårt sätt att arbeta på ger oss möjlighet att hålla låga priser utan att kompromissa med design och kvalitet”, sägerJens-Peter Poulsen, vd för Kvik A/S.

Dansk ägare i Marbella med god kunskap om Kvik och Spanien

Danska Søren Skifter Christensen, som är Kviks franchisetager i Málagaprovinsen, driver sitt företag med stöd från en internationell och ekonomiskt solid koncern. Søren Skifter, som var chef för Kvik-Spanien under finanskrisen (2008-2010) har ett team med de bästa köksdesignerna och -montörerna med totalt mer än 50 års erfarenhet inom branschen.

Søren berättar entusiastiskt om att återvända till Kvik. “De första Kvik-butikerna i Spanien leddes av mig samtidigt som jag var marknadschef för Kvik-Spanien. Det är spännande att nu återvända till Kvik, men denna gång som ägare till mina egna butiker, och göra det tillsammans med fackmänniskor som jag jobbade med under min tid som chef för den spanska marknaden. Jag kan Kvik från insidan, jag litar på konceptet och tillsammans med de bästa specialisterna inom branschen vill vi hjälpa våra kunder att skapa deras drömkök, badrum och garderober”, säger han.

På det personliga planet har Søren tillbringat över 20 år mellan Sydamerika och Spanien och han har stor erfarenhet av att driva företag i spansktalande länder.

Designmöte i butik eller online

Kvik Marbella erbjuder både personliga designmöten i butiken och digitala möten. ”Det är perfekt för alla utländska kunder som vi betjänar i Málagaprovinsen, som på detta sätt kan designa deras drömkök från Sverige”, förklarar Søren. Genom att boka tid via www.kvik.es kan kunderna själva välja när, hur och var det passar dem bäst att mötas med deras Kvik-rådgivare.

Hållbarhet

Företagets omfattande garantier speglar hållbarheten i deras produkter. Hållbarhet ligger i Kviks DNA, vilket gör det mer attraktivt för konsumenten, som tänker allt mer på miljö. 100 procent av virket som används hos Kvik är certifierat FSC-virke. Alla laminatfronter är gjorda av återvunna PET-flaskor och till varje dörr återvinner Kvik i genomsnitt mellan 40 och 50 petflaskor. Kvik har nyligen lanserat de första köksdörrarna av återanvända träfiber (MDF), något som traditionellt har framställts av nytt virke. I och med detta är Kvik en av de få företag i branschen som återanvänder MDF. Utöver det lyckades företaget 2021 att minska CO2-utsläppen från sin egen produktion till noll. Och nu har Kvik satt upp två ambitiösa hållbarhetsmål: år 2024 ska 50 procent av allt råmaterial som används komma från återvunna källor och 2025 ska företaget vara 100 procent CO2-positivt – inklusive indirekta utsläpp från underleverantörer.

Kviks ambitioner i Málagaprovinsen och i Spanien

Internationellt har företaget en stark position i Skandinavien, där det har totalt 106 Kvik-butiker. Därför har Kvik Marbella även en hel del skandinaviska kunder. Internationellt har Kvik fler än 177 butiker fördelade på 13 länder.

I Spanien finns det i skrivande stund tio butiker fördelade mellan Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao och så självklart Kvik i Marbella. Målet är att ha minst 25 butiker i Spanien innan slutet av 2025 och Kvik A/S plan är att bredda verksamheten i de nuvarande områdena samt till Sevilla, ​​Galicien, Zaragoza och Palma de Mallorca.

I Málagaprovinsen ska Søren öppna tre butiker de kommande åren men var dessa ska ligga är inte helt bestämt, ”men vi har en idé om var det blir”, avslutar Søren Skifter Christensen med ett leende.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.