FAMILIEN DANMARK har dina julvaror under den sydspanska solen!

FAMILIEN DANMARK har dina julvaror under den sydspanska solen!

Julen närmare sig och då blir det mycket att göra i butiken ”Familien Danmark”. De många godsaker som hör julen till ska beställas, levereras och plockas upp på hyllorna, för att säkra att skandinaver kan fira jul som sig bör under den sydspanska solen.

Hos Familien Danmark hittar du allt till julbordet. Lax, sill, fläskstek, revben, sylta, sparrispotatis, marsipan, nougat, snaps, julöl och mycket mer. Och hyllorna hos Familien Danmark fylls löpande på med nya varor under november och december.

Har du önskemål om något som inte hittas på hyllorna gör Morten, Christina och de andra sitt bästa för att uppfylla dina önskemål.

Du är alltid välkommen att besöka deras webbplats för inspiration: www.familiendanmark.es

Caféet är också öppet

Hos Familien Danmark erbjuds både god frukost och till lunch goda danska smørrebrød. Boka gärna bord i förväg om ni kommer med ett större sällskap eller om du önskar något speciellt.

Familien Danmark hittar du bredvid Feriaplatsen i Fuengirola. Parkering precis utanför.
Tel. 667 051 652  

Öppettider

Måndag – fredag 10.00 – 19.00

Lördag 10.00 – 16.00

Söndag stängt

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.