Que Pasó? Stor fest när SWEA Marbella firade 30-årsjubileum!

Que Pasó? Stor fest när SWEA Marbella firade 30-årsjubileum!

Det var mycket hemlighetsmakeri inför den stora festen som gick i överraskningarnas tecken, när SWEA Marbella firade sitt 30-årsjubileum den 14 oktober. Platsen var härliga Restaurang Divot Gastro Grill i Marbella.

SWEA Marbellas styrelse.

Kvällen började som det sig bör med cava och goda kanapéer följt av en 3-rätters middag bestående av bland annat kaprisdoftande laxcarpaccio, oxkötts-tataki och äppelkaka, med extra av allt. Men redan före middagen tog den första begivenheten sin början, då SWEA:s egen modedesigner Britten Emme bjöd på en storslagen modeshow ackompanjerad av ABBA-musik, som satte stämningen. Britten Emme, som varit en trogen Swea sedan starten för 30 år sedan, förärades dessutom utmärkelsen ”Grande Dame of SWEA Marbella.

Britten Emme tilldelas utmärkelsen ”Grande Dame of SWEA Marbella” av ordförande Monica Tinggård.

Under middagen bjöds det på flamencodans av två fantastiska dansörer, som avslutade sin föreställning med att locka upp Sweorna på dansgolvet. Nu for alla upp, med blandade stilar, men glädjen gick det inte att ta miste på!

Efter middagen tog kvällens underhållare plats på scen, nämligen den belgiske DJ:n Philip, och dansen fortsatte med uppsluppna Sweor.

Glada Sweor på bästa festhumör njöt av det fantastiska firandet och SWEA Marbellas 30-årsjubileum blev en kväll att minnas!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.