Välkomna sommaren med matbutiken Casa Nordica!

Välkomna sommaren med matbutiken Casa Nordica!

Sommaren är äntligen här med allt härligt som den förknippas med, som sol och bad, härliga luncher och långa middagar och grillkvällar.

I Casa Nordicas sortiment hittar du allt som du behöver, hela året runt, men så här i sommartider kanske vissa varor lockar lite mer än andra.

Vad sägs om gott tunnbröd som passar utmärkt till enkla och goda wraps, perfekta att ta med till stranden. Fyll med valfria tillbehör som potatissallad eller rödbetssallad, en god salami eller köttbullar – som du naturligtvis hittar hos Casa Nordia. Ska det serveras lunch hemma finns det inget som lockar i sommarvärmen som en sillunch – du hittar flera olika sorters sill, lax, makrill m.m. i butiken. Skulle det senare finnas tunnbröd kvar, använd dem till snittar med fyllning som rökt lax, skagenröra eller något annat gott som hittas i butiken – perfekt som tilltugg. Och när det är dags för att tända grillen finns naturligtvis alla tillbehör, som marinader, glaze, såser och mycket mer, hos Casa Nordica.

Som du läser är sortimentet hos Casa Nordica både stort och brett, med både frys-, kolonial- och kylvaror, till dagens alla måltider och självklart även det lilla söta till efterrätt, snacks och lördagsgodis. Även drycker finns, med allt från mineralvatten och läsk till vin och nubbe.

Casa Nordica har även ett stort sortiment glutenfria och allergivänliga produkter.

Casa Nordica hälsar dig välkommen hela juni och juli. Under augusti stänger butiken för semester, men i september öppnas dörrarna igen till kustens matbutik med smaker från Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Glad sommar önskar Casa Nordica, som påminner om att de också har allt till Midsommarafton!

Casa Nordica finns på Facebook.

Supermercado Casa Nordica 
Calle Feria San Isidro Labrador, i Fuengirola

952 19 91 48

Öppettider: vardagar kl. 10-19, lördagar kl. 10-15

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.