Jensen Store växer och satsar på flerspråkig personal

Jensen Store växer och satsar på flerspråkig personal

Jensen Store i Marbella grundades av Stefan Lovén för 17 år sedan och har alltid haft en mycket stark närvaro på den avlånga solkusten med många trogna och nöjda kunder. Som många vet så tillverkas alla Jensens produkter i Svelvik strax utanför Oslo i Norge sedan 1947 och har en mycket lång tradition av att tillverka dom bästa sängarna på marknaden. Detta ställer höga krav på hela processen, allt från tillverkning, leverans och kundbemötande.

Med åren har Jensen Store expanderat till flera städer i Spanien, Portugal och nu även en helt nyöppnad butik i ett mycket exklusivt område i München. Vår ambition är att öppna 5 nya butiker varje år framöver. I våra butiker jobbar mycket kompetenta medarbetare som är både pålästa inom produktutbudet och flerspråkiga.

–Vi har märkt att antalet kunder från de skandinaviska länderna har ökat markant dom senaste åren och det är viktigt att vi har personal i våra butiker som är flerspråkiga och kan bemöta våra kunder på bästa sätt, säger Stefan.

Det senast tillskottet till Marbella-butiken är svensken Jonas Calson som tidigare jobbat både på BMW och Audi inom olika roller. Jonas, som är butiksansvarig för Jensen Store i Marbella, flyttade ner till Solkusten i slutet av mars 2022 och kommer se till så att vi har bästa möjliga service mot våra kunder, både vad gäller försäljning, support och marknadsföring.

-I vår butik i Marbella har vi dom flesta sängar ur vårat breda produktutbud utställda i lokalen. Här kan kunden i lugn och ro prova ut sin nya säng, få smakråd kring val av tygfärger, materialval, madrassfasthet eller bara ta en kopp kaffe. Vi har två mycket duktiga medarbetare som jobbar fulltid med att leverera och montera kunders sängar oavsett var de bor. De står alltid redo att göra sitt yttersta för att uppnå total kundnöjdhet både vad gäller produkt men även all service runt produkten, säger Jonas Calson.

På andra våningen i vår butik har vi flera demo-sängar som vi säljer ut till mycket förmånliga priser. Alla våra produkter har 5/25 års garanti och transport och montering ingår i priset. Vi kan även hjälpa till att plocka bort gamla sängar som kunderna inte vill ha när de köper sängar från oss. Allt för att ha ett helhetsåtagande när man köper en säng från Jensen Store.

Välkommen in till oss Jensen Store i Marbella!

www.jensenstore.com

+34 952 90 88 55

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.