Hotell i Málaga sålt för 51 miljoner euro

För några dagar sedan sattes ett rekord i hotellhandel Málagaprovinsen, när Hotel Palacio Solecio bytte ägare för inte mindre än 51 miljoner euro. För bara tio år sedan köpte företaget ASG Iberia det då det gamla, försummade palatset i centrala… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nytt shoppingcenter ska byggas i Nerja

Nerja har vacker natur, vackra stränder och massor av turister, men vad den populära semesterstaden saknar är ett shoppingcenter. Nu blir det ändring på det. Om allt går som planerat kommer shoppingcentret ”Castillo Alto” att välkomna de första besökarna i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Omdiskuterad chiringuito i Benalmádena riven

Chiringuito La Piedra, på stranden Carvajal, mellan Fuengirola och Benalmádena, har till slut rivits efter sju år med en oönskad ockupant. Den omdiskuterade strandbaren och restaurangen, som brukade vara i full drift, ockuperades av en person 2017, och sedan dess… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Meteorologerna varnar för en torr och varm sommar

Det spanska meteorologiska institutet (Aemet) meddelar nu att den stundande sommaren kan komma att bli varmare och torrare än normalt, baserat på prognoser från Copernicus, den europeiska klimatförändringstjänsten. Den meteorologiska sommaren, som inkluderar månaderna juni, juli och augusti, har en… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Säsong för många nyckelpigor på Costa del Sol

Nyckelpigor kan ses hela året i södra Spanien men speciellt nu kan de små skalbaggarna ses i stora mängder i speciellt Málaga och Costa del Sol. Detta beror på vindriktningen, som just denna vecka förväntas vara idealisk för spridningen av… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Veras Veranda: mormors nötkakor

I min familj får vi aldrig nog av småkakor och de här nötkakorna är inget undantag. De smakar bra till fikat eller som något litet extra i en skål med glass och varm chokladsås, vilket ju smakar utmärkt nu i maj när dagarna börjar bli härligt varma. Dessa kakor är lätta att göra, de går […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.