Olaga försäljning av mojitos på Málagas stränder

Alla kan drömma om en mojito när man ligger på stranden, men drinkar ska bara köpas och avnjutas på en strandbar och andra auktoriserade restauranger. Lokalpolisen i Málaga har den senaste tiden gripit flera personer som blandar till och säljer… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nytt privat sjukhus ska byggas i Vélez-Málaga

De senaste åren har privata sjukhus, vårdcentraler och kliniker blomstrat i kuststäderna väster om Málaga. Nu ska det tydligen även ske något öster om Málaga. Det är företaget HM Hospitales som precis har meddelat att de ska bygga ett nio… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Välgörenhetskonsert för Cudeca i Benalmádena

Har du inga planer för lördagen den 15 juni så följer här ett trevligt och välgörande alternativ. Det är eleverna från Benalmádenas musik- och dansskola som framför en välgörenhetskonsert i Benalmádenas auditorium i Parque de Paloma. Konserten, som börjar kl.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Axarquía – spansk pionjär för nollutsläpp av behandlat vatten

Forskare från universitetet i Málaga (UMA) lyfter nu fram den extraordinära kvaliteten på havsvattnet på östra Costa del Sol, eftersom allt återvunnet vatten från de stora reningsverken i regionen nu går direkt till jordbruk. Det talas särskilt om området Axarquía.… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Grönt ljus för nytt nomadhotell

Digitala nomader fortsätter att söka sig till Costa del Sol. Dessa – dagens nya invandrare – har dock mycket svårt att hitta ett boende. Därför bryter konstruktionsgruppen Moraval nu ny mark när de bygger ett nytt hotell – speciellt designat… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Mammatus – sommarens mystiska moln

I alla tider har människor blickat upp mot himlen och fascinerats av molnens ständiga förändringar och de nyanser som färgar dem när solen går upp och ner. Som barn har nog de flesta legat på rygg med blicken i vädret och låtit fantasin leta efter moln som liknar vikingaskepp, hundar och mumintroll. Vuxna å sin […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.