Här kommer gasmannen

Tror du att du har ett tufft jobb, tänk om. Ett av de mest krävande jobben i Spanien är nog att leverera gasflaskor till alla hushåll och företag. En Suecos skribent har fått en pratstund med den lokala ”gasmannen”, som… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Gammalt hotell blir nya nomadlägenheter

Det finns massor av historia och nostalgi kopplat till Hotel Los Alamos i Torremolinos. Det är ett av Costa del Sols äldsta hotell, som hälsade välkommen till sina första gäster i början av 1960-talet. I slutet av 2025 kommer det… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Torremolinos kandidatur till Europride får bra poäng

Torremolinos ger allt för att bli utsedd till värdstad för Europride 2027. Det är Europas största gayfestival och Torremolinos kämpar mot Turin i Italien, Vilnius i Litauen och Gloucestershire i England om värdskapet. ”Stödet är fantastiskt från alla håll. Särskilt… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Turistboende utan separat ingång och tjänster förbjuds

Borgmästaren i Torremolinos, Margarita del Cid, vet att turismen är en industri som staden lever på, men samtidigt har kommunen gått ut med en plan som syftar till att förbättra tillgången på bostäder till stadens egna invånare. Planen kallas ”Vivir… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

”Alla narkotikaligor finns på Costa del Sol”

Narkotikahandeln i södra Spanien ligger nu på sin högsta nivå. ”Under de senaste tio åren har de två stora områdena för hasch- och kokainproduktion mångdubblat sin produktionskapacitet”, informerar Guardia Civils generallöjtnant, Manuel Llamas. Han syftar på länderna Marocko och Colombia,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Sjömännens och fiskarnas skyddshelgon firas

Sätt ett kryss i kalendern för tisdag nästa vecka, om du vill uppleva ett alldeles speciellt och mycket fint, spanskt helgonfirande. Den 16 juli hedras nämligen La Virgen del Carmen – sjömännens och fiskarnas skyddshelgon. Detta görs på flera platser… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.