Följ med till grottmuseet i Sacromonte

– en pärla i det mytomspunna Granada Med spektakulär utsikt över Alhambra ligger hemmen till det mytomspunna folket Los Gitanos – zigenarna. I detta karga landskap formade de sina liv och skapade sin konst. När man går genom de smala… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Costa del Sol saknar ställplatser för husbilar

Det har blivit mycket populärt att campa med husbil på Costa del Sol – så populärt att de auktoriserade campingplatserna nu är överfulla. Flera gånger under sommaren har lokalpolisen tvingats rycka ut för att be husbilscamparna leta upp andra platser… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Ytterligare en avsaltningsanläggning ska byggas

Málagaprovinsen har behov av tre stora avsaltningsanläggningar. Den första kommer att ligga i närheten av shoppingcentret El Ingenio i Vélez-Málaga. Nästa avsaltningsanläggning är tänkt att byggas mellan Mijas och Torremolinos. Detta har just Matilde Mancha från vattenbolaget Acosol gått ut… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Andra rånet på kort tid i köpcentrum i Marbella

En kvinna har blivit rånad under pistolhot i köpcentret i Elviria, Marbella. Gärningsmännen, som var två huvklädda män, höll en pistol mot kvinnans huvud samtidigt som de tvingade henne att lämna över sina värdesaker. Enligt poliskällor inträffade händelsen strax före… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Hyrespriser i Málaga lika höga som i Schweiz

Ett viralt inlägg på det sociala nätverket X belyser återigen det växande fastighetsproblemet i Málaga genom att jämföra hyrespriset för en bostad på 60 m2 i Málaga med en i Basel, Schweiz. Den senaste månaden har hyrespriserna i Málaga återigen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Folkfestival i La Cala de Mijas på lördag

På lördag, 3 augusti, firas La Cala de Mijas internationella folkfestival ”Festival Internacional Folclórico de La Cala de Mijas”. Detta är ett evenemang som speglar stadens mångkulturella karaktär. ”I Mijas bor fler än 125 olika nationaliteter, varför detta är en… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.