Gigantiska industriområden ska byggas

Junta de Andalucía har precis gett grönt ljus till att bygga ett antal nya industrikvarter i området kring Coín, Colmenar och Campanillas. På en total yta av nästan 500 000 kvadratmeter kommer industri, lager, distribution och kontorsmiljö att byggas under… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Full fart i kustens gyllene triangel

Priserna stiger – det gör även försäljningen av bostäder. Inom Costa del Sols gyllene triangel, området mellan Marbella, Estepona och Benahavís, har kvadratmeterpriset ökat med 13 procent på bara ett år. Trots det handlades 8 243 bostäder i just detta… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Donkey Dreamland föreslår lösning för Mijas kontroversiella åsnetaxi

Sedan öppnandet för fyra år sedan har Donkey Dreamland Donkey Shelter räddat fler än 54 djur från hela Andalusien, och de fortsätter att arbeta mot sitt huvudmål – att sätta stopp för den kontroversiella åsnetaxitjänsten som började i Mijas på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

By i Málagaprovinsen hotar stänga av vattnet

Pizarra-kommun, som ligger inlands, nordväst om Málaga, varnar nu sina nästan 10 000 invånare om att man måste göra planerade vattenavstängningar om befolkningen inte samarbetar för att minska förbrukningen av vatten. Varningen kommer efter att kommunfullmäktige upptäckt flera dagars överdriven… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kinesisk lyktfestival i Málaga till jul

29 november till 12 februari 2025 arrangeras en alldeles speciell och traditionell asiatisk ljus- och färgshow i Parque del Oeste i Málaga. ”Festival de las Linternas” blir ett imponerande spel av ljus och färger, och markerar slutet på nyårsfirandet. År 2025… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Solen skiner över bostadsmarknaden på Costa del Sol

Vi har fyra fastighetsmäklare. De jobbar i tre olika områden och med olika kundprofiler. Trots detta har de samma syn på bostadsmarknaden – i framtiden blir allt lite dyrare, men också lite bättre. Efterfrågan kan dock knappast bli bättre. De lokala fastighetsmäklarna kämpar varje dag med att hitta objekt till alla de intresserade köparna, som […]

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.