Dags att köpa biljetter till populär SYMPHONIC av Café del Mundo

Snart är det återigen dags för flamencogitarristerna Jan Pascal och Alexander Kilian, Café del Mundo, att ge en konsert i Nerja. Denna gång spelar de sitt eget verk SYMPHONIC tillsammans med JOPMA (Málagaprovinsens ungdomsorkester). Den tyska flamencoduon spelar drygt 120… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Världens bästa triathlonutövare samlas i Torremolinos

5 000 triathlonveteraner och världseliten samlas i helgen i Torremolinos, som står värd för den sista divisionen av årets VM i triathlon. Det kommer naturligtvis att vara stort fokus på de bästa triathlonutövarna som kämpar om det totala mästerskapet, men… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Costa del Sol har behov av 12 000 nya bostäder varje år

”Situationen är svår – och den blir ännu värre.” Så tydligt är beskedet från det rikskända fastighetskonsultföretaget Savills. I sin senaste rapport drar företaget slutsatsen att Málaga stad och Costa del Sol tillsammans behöver bygga 12 000 nya bostäder varje… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

De bästa spanska vinerna hösten 2024

Det är inte lätt att vara en vinmakare på dagens globala marknad. Konkurrensen är större än någonsin och nya producenter etablerar sig i dag på platser där vinodling förr ansågs vara omöjlig. Även om vinvärlden är orolig för fallande försäljning… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

35 år efter stormen som satte Málaga ur spel

Klockan ett om eftermiddagen förvandlades dagen till natt när mörka moln drog in över Málaga och himlen öppnade sig. Det var den 14 november 1989. Denna tisdag, för 35 år sedan, förvandlades gatorna till floder, bilarna sköljdes ut till havs… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Juridiska dokument och föremål som krävs när du kör bil i Spanien

Som i andra länder finns det ett antal dokument och föremål som enligt lag och praktiska behov krävs för att göra kontakten med myndigheter smidigare liksom för att vara förberedd om en nödsituation skulle uppstå. Den spanska nationalpolisen har nyligen… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Vilda västern – Mini Hollywood i Almería

Någon springer med tunga stövlar på övervåningen. Vi hör ett pistolskott, ett skrik, och ytterligare ett skott. En kvinna ramlar nedför trappan bakom oss… hon är död… Skottdramat äger rum i en saloon i Mini Hollywood, som ligger i Tabernas,… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Samhain: I Spanien firades de döda långt innan Halloween

Även om värmen hänger kvar knackar mörkrets årstid på dörren och nätterna blir allt längre. Vi närmar oss det som vi svenskar kallar Allhelgonadagen, dagen då vi minns våra döda, som föregås av Allhelgonaafton (Noche de los Muertos), som i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Olagligt jättehotell i Cabo de Gata ska rivas

Junta de Andalucía har nu satt ett datum för rivningen av det mycket kontroversiella hotellet El Algarrobico i naturparken Cabo de Gata-Níjar i Almeríaprovinsen. Den enorma byggnaden, med 24 våningar och 411 rum, som ligger i hjärtat av naturparken har… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

34 % av invånarna i Málaga lever på gränsen till fattigdom

Den ekonomiska tillväxten i Málagaprovinsen de senaste åren har överträffat både den tillväxttakt som setts i Andalusien och Spanien som helhet, men det är inte alla invånare som njuter av detta välstånd. Det andalusiska nätverket för bekämpning av fattigdom och… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.