Första snön har fallit i Sierra Nevada – datum för när skidorten öppnar

Den första snö har officiellt fallit i Sierra Nevada för säsongen 2024–2025. Det var i tisdags förra veckan, efter flera dagar med prognoser för nederbörd och längre temperaturer. Snön föll framför allt på de högsta punkter, från 2 500 till… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Nyrenoverade bostäder för 300 euro

Flera byar i hela Málagaprovinsen provar i dessa tider nya sätt för att locka till sig nya invånare. Ett bra exempel på detta är Alfarnate i Axarquía. Via plattformen holapueblo.com annonserar byn nya, nyrenoverade bostäder för en hyra på 300… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Axarquías avsaltningsanläggning beräknas färdig tidigast 2028

I somras beställde det spanska ministerrådet projektet och arbetet för avsaltningsanläggningen i Axarquía till ett värde av 100 miljoner euro, samtidigt som det även godkände över 500 miljoner för två avsaltningsanläggningar i Katalonien. Centralregeringens utdragna process genom det statliga vattenbolaget… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Två omkom i triathlon i Torremolinos

Finalen i VM i triathlon 2024, i vilken världens bästa triathlonutövare tävlar om världstiteln, gick av stapeln i Torremolinos förra veckan. Dock kastades en mörk skugga över tävlingen – en av de största triathlontävlingarna som någonsin hållits i Spanien –… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Det byggs nytt i Nerja

Det är sällan det byggs i staden Nerja men nu är det ett spännande projekt på gång.Det är byggföretaget Grupo GS som just nu bryter mark och ska bygga 40 lyxlägenheter på första linjer vid havet och alldeles intill stadens… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.