Sportturism sätter nytt rekord

Förra året kom drygt 750 000 turister till Costa del Sol för att idrotta. I år uppskattas det att chansen är stor att siffran når 1 miljon. Beskedet från Costa del Sols turistråd och provinsstyrelsen är oerhört positiv. ”Sportturismen blomstrar… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Fler äldre än någonsin gifter sig

Siffrorna är små men skapar mycket uppmärksamhet. Antalet invånare 60+ år på Costa del Sol som väljer att gifta sig har fördubblats under de senaste tio åren. Dessa nya äktenskap sker i första hand mellan invånare som redan har varit… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Många väntar på operation i Andalusien

I slutet av juni i år stod totalt 203 979 patienter på väntelistorna för operation inom det andalusiska folkhälsosystemet. Det motsvarar 24,4 per 1 000 invånare. Detta är den näst högsta siffran i Spanien, och av dessa många även utanför… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málaga kopierar Kaliforniens misslyckade mobilitetsmodell

”Málaga är på väg att bli Kalifornien… och ett exempel på ett misslyckande.” Detta har transportingenjören Vicente Jordá konstaterat när han svarade på en fråga gällande mobiliteten i Málaga.  Även om Málaga ligger ljusår bort från Kalifornien har man på… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Brist på studentbostäder – 12 sökande per sängplats

När studenter i dag söker boende i Málaga möter de stor konkurrens, eftersom det inte är färre än tolv sökande per. Enligt en studie kring just studentbostäder från 2023 gjord av fastighetsbolaget JLL finns det bara 2 932 sängplatser i… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.