West Nile-viruset sprider sig

Det fruktade West Nile-viruset sprider sig i hela provinsen. Detta gäller särskilt i Alhaurín de la Torre, där Junta de Andalucía just har bett kommunen om att bespruta alla parker och våtmarker. ”Instruktionerna från Juntan är tydliga. Vi måste omedelbart… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Många nya barer och restauranger öppnar på Costa del Sol

Varje dag öppnas två nya barer eller restauranger på Costa del Sol. De flesta krögare satsar på Málaga kommun, där det i år hittills har utfärdats 464 nya öppningstillstånd för bar-, café och restaurangverksamhet. ”Det har gått fort sedan vi… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Varning för processionslarver – 4 månader tidigare än vanligt

Varningar om processionslarver hörs normalt i februari–mars. Nu varnas det om dessa giftiga larver redan i oktober – fyra månader tidigare än normalt. Varningen går bland annat ut i Alhaurín de la Torre, där kommunens miljöråd Abel Perea söger att… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

De bästa spanska vinerna hösten 2024

Det är inte lätt att vara en vinmakare på dagens globala marknad. Konkurrensen är större än någonsin och nya producenter etablerar sig i dag på platser där vinodling förr ansågs vara omöjlig. Även om vinvärlden är orolig för fallande försäljning… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Kokainanvändare tände eld på åtta bilar

En man har gripits av lokal polis i Marbella för att ha orsakat en brand i åtta fordon när han tände en tändare i sin bil för att använda droger. Incidenterna inträffade på parkeringsplatsen vid stranden Cabopino, där den misstänkta… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

Málagas flygplats näst flest förseningar

Málaga flygplats är den spanska flygplats där det under sommaren registrerades näst flest förseningar, enligt uppgifter från teknikföretaget AirHelp. Experten på flygpassagerares rättigheter uppger att det under sommarmånaderna registrerades någon form av förseningar på 36 procent av avgångarna eller ankomsterna… Du måste vara inloggad för att se detta innehåll.

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.