33 år gammalt mordfall tas upp igen

33 år gammalt mordfall tas upp igen

Han var bara 13 år gammal men ansågs ha en så stor konstnärlig talang att hans konstverk ställdes ut. Men den 6 april 1987 försvann David Guerrero när han var på väg till busshållplatsen, bara 150 meter från sitt hem. Pojkens kropp hittades aldrig liksom att polisen inte heller hittade några användbara ledtrådar i fallet, varför det arkiverades 1996. Men nu öppnas alltså akten igen. På något mystiskt sätt har nämligen ett av David Guerreros konstverk hamnat i brevlådan hos en av hans gamla klasskamrater. Målningen är ett porträtt, som enligt polisen förställer en schweizisk medborgare som vid tiden för David Guerreros försvinnande bodde på ett hotell i staden. 

Hur det gamla porträttet plötsligt dykt upp och hur det har hamnat i brevlådan hos offrets gamla klasskamrat är en del av gåtan som polisen i Málaga nu på nytt ska försöka lösa.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.