Costabiz maj 2012

En oförglömlig kväll hos Nina B. Fashion och Trä & Sten
På långfredagen bjöd Nina B. och Trä & Sten in till fest och modeshow. De många gästerna minglade samtidigt som de njöt av drinkar och läckra canapéer. När mörkret föll på var det tid för kvällens höjdpunkt när Nina B. visade det absolut nyaste vår- och sommarmodet från bl.a Gypsy05, Hunkydory, Odd Molly, MiH Jeans, Studswar sneakers och Campomaggi skinnväskor i en föryngrande modeshow ackompanjerad av DJ Russels perfekt sammansatta musikprogram.
Trots det kyliga påskvädret kom över 350 gäster för att ta del av Långfredagens evenemang hos Nina B. samt Trä & Sten, som ligger i Casinobyggnaden ved Hotel Andalucía Plaza, precis mitt emot Restaurant Terra Sana i Nueva Andalucía.

 

Nytt mäklarkontor i Fuengirola, casaeva.com
Kontoret och namnet är nytt, casaeva.com, men drivkraft-erna i bolaget har, var för sig, verkat som fastighetsmäklare i Fuengirola i mer än 24 år. Det två bakom Reebock och Mendoza har samarbetat sedan 1988 och de har under åren förmedlat fastigheter och bostäder med stor framgång. Nu övertas huvudansvaret av Daniel Reebock, son till Eva Reebock, tillsammans med John Taverna. Det var Johns far, Pierre, som formade Mendoza redan 1980.

Nu är det en ny generation fastig-hetsmäklare som satsar mot framtiden. Med det nya namnet, casaeva.com, nytt kontor utrust-ad med den senaste teknologin, beläget centralt vid busstationen i Fuengirola blir casaeva.com navet mellan säljare och köpare.
casaeva.com förmedlar säljarens objekt och ser till att så många som möjligt får ta del av budskapet. I detta arbete är Internet en central del vilket syns tydligt på det nya kontoret, som tillsammans med bolaget och hemsidan har samma namn, casaeva.com.

Den personliga servicen är liksom tidigare en central hörnsten i det nya bolaget. Hos casaeva.com har både säljare och köpare rätt till, och ska kräva, en personlig och professionell service. Det är en komplett service som erbjuds på många språk på det nya kontoret casaeva.com. Förutom alla de nordiska språken behärskar de här även spanska, engelska och franska.

Välkommen till det nya kontoret casaeva.com, vid busstationen i Fuengirola. Tel: 952 47 00 32

 

E-conomics bokföringssystem presenteras på Costa del Sol
Inte mer än en god handfull besökare valde att ta vägen förbi Hotel Tamisa Golf för att delta vid presentationen av e-conomics bokföringssystem den 27 och 29 mars. Det var en besvikelse, men inte någonting som får verksamheten att ge upp den spanska marknaden.

”Vi hade naturligtvis förväntat oss att få ser fler besökare, men vi hoppas att vårt engagemang härnere i alla fall har bidragit till att sprida kunskapen om produkten”, säger Patricia Ottzen, som stod för presentationen på Hotel Tamisa. Det är tråkigt och kanske lite överraskande att så få mötte upp till presentationen om man ser till de uppenbara bokföringsmässiga fördelarna som e-conomics innebär. Programmet är enkelt, tidsbesparande och mycket mer flexibelt än många liknande system. Det kan vara till nytta för i stort sett alla företag och priset, som bara är 20 euro, borde inte ens skrämma ett litet företag. Skrämd blir man inte heller på La Paña de Dinamarca, som efter att ha varit med till presentationen på Tamisa har investerat i e-conomics bokföringssystem.

Missade du och ditt företag presentationen i mars är det naturligtvis inte försent att få ytterligare information om produkten. Du kan antingen titta in på företagets hemsida: www.e-conomic.dk eller scanna QR-koden i denna artikel. Alternativt kan du kontakta Patricia Ottzen på: 0045 61 73 20 71 och: patricia@rezults.dk eller besök hennes företagshemsida: www.rezults.dk.

 

Ny hemförsäkring från Liberty Seguros med
bredare täckning
Montering av möbler, upphängning av tavlor eller gardiner och VVS-arbeten är endast några av de nyheter som Liberty Seguros erbjud-er i deras nya hemförsäkring,
som nu även omfattar gör-det-själv arbeten. Nu behöver inte kunderna längre bekymra sig om irriterande småsaker som måste göras i hemmet. En gång om året kan kunderna be om hjälp med VVS-arbeten, uppsättning av badrumstillbehör, gardiner, tätning av läckande i rör eller rengöring, montering av möbler, byte av stickkontakter och upphängning av tavlor.

En annan nyhet från Liberty Seguros är LibertyHogar. Denna försäkring erbjuder personlig hjälp eller telefoniassistans vid problem relaterade till datorer, GPS-utrustning och digitalkameror. Denna hjälp omfattar även juridisk rådgivning kring Internet generellt samt vid Internetköp.

Det är även möjligt att teckna en tilläggsförsäkring. Denna omfattar juridisk hjälp till bostadsuthyrare i situationer vari det uppstår oenighet med hyresgästen i fall med utebliven betalning av hyra eller skador på bostaden.

Välj det som täcker
ditt behov
Liberty Seguros erbjuder tre olika varianter av hemförsäkring: ProtecciónBasic, ProtecciónPlus samt ProtecciónPremium. Alla tre försäkringarna omfattar den nya gör-det-själv servicen, IT-hjälp samt juridisk hjälp.

ProtecciónBasic ger en grundläggande täckning till ett förnuftigt pris. Med ProtecciónPlus täcks även utgifterna vid omläggning av trädgård samt 100 % av alla utgifter i samband med köksmaskiner i glas eller porslin. Med ProtecciónPremium täcks även omkostnader i samband med stöld utanför hemmet, skador på solpaneler samt på bostaden som orsakats av arbeten hos grannen.

För ytterligare information om Liberty Seguros nya hemförsäkringar, samt var du hittar din närmaste försäkringsagent, ring: 902 255 258 eller besök: www.libertyexpatriates.es.

 

Euromarket – stormarknaden med flest svenska produkter
Euromarket har alltid varit en av svenskarnas favoriter bland stormarknader på kusten. Det beror mycket på det alltid stora utbudet av svenska produkter. Faktiskt så är Euromarket den största återförsäljaren av internationella varor, bland dessa skandinaviska, i hela Spanien.

Euromarket är en av de få platser där kunden kan köpa allting på en och samma plats. Utbudet av frukt och grönt är alltid av hög kvalitet och till förnuftiga priser. Det samma gäller även alla de 200 sorters ostar samt patéer, kött och fisk.
Euromarket har även sitt egna bageri vilket bidrar till att de alltid har ett stort utbud av färskt bröd, kaffebröd och kakor.

Samtidigt kan Euromarket även erbjuda catering till privata fester med servering av canapéer, sallader och grillat och de kan tillaga allt från lamm, anka, nötkött, kyckling och fläskkött.

Men festen slutar inte här. Euromarket har nämligen även ett brett utbud av matvaror, dryckesvaror och frysvaror. Som tidigare sagts så kan man här hitta allting som man behöver, på en och samma plats.
Euromarket kan även erbjuda hemkörning av varor gratis, om man själv inte vill bära hem det man handlat.

I samma centrum som stormarknaden matbutiken Euromarket ligger finns det en resebyrå, blomsterbutik, tvätteri, parfymeri med presentprodukter, en affär med internationella tidningar och magasin, fastighetsmäklare, frisör, tandläkare, videobutik, djurbutik, hälsobutik, korvstånd, biltvätt, 550 parkeringsplatser, skomakare samt ett café med en buffé för endast 7,95 euro.

I Euromarket hittar man alltid bra erbjudanden. Det gäller även under perioden 10 maj – 7 juni, när de har specialerbjudanden på vin, ost och skinka samt gratis smakprover.

Månadens konsumenttips från Cyclo
Fram till och med den 30 juni 2012 kan pensionärer få en rabatt motsvarande momsen när de handlar hos matbutikskedjan Carrefour, som även inkluderar Carrefour Planet, Carrefour Market, Carrefour Express och Carrefour On-line. Ett belopp, motsvarande momsen på en mängd varor kommer helt enkelt att dras ifrån inköpssumman för personer över 65 år. Det gäller köttvaror, fisk, grönt, bröd, färdigrätter, ägg och många mjölkprodukter, t ex ost.
Återbetalningen sker samtidigt med betalning av varorna i kassan. Det är nödvändigt att man har ett Club Carrefour +65 kort för att kunna tillgodoräkna sig rabatten. Ett sådant kan man få genom att vända sig till ”kundservice” (atención al cliente) i någon av kedjans butiker. Man ska då ta med sig sitt recidencia och pass, man får kortet utfärdat på en gång.
Om man är sjuk, har ett handikapp eller om man pga. andra orsaker
är förhindrat att själv göra sina inköp, ska det presenteras ett läkarintyg, som ger en annan person rätt till att göra inköp å ens vägnar och använda kortets fördelar.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.