Privatsjukhus med över 50 års erfarenhet

Privatsjukhus med över 50 års erfarenhet

Dela

Hospital Vithas Parque San Antonio har mer än 50 års erfarenhet på Costa del Sol och är en del av en grupp på 10 privatsjukhus i hela Spanien.
Sjukhuset förfogar över en akutmottagning som håller öppet 24 timmar om dygnet, samt en extern medicinsk mottagning med fler än 30 medicinska och kirurgiska specialister samt de senaste och modernaste faciliteterna där professionella team av läkare möter patienterna på engelska och tyska.
Hospital Vithas Parque San Antonio är ett modernt sjukhus som använder den allra senaste teknologin och som har den bästa sjukvården. Sjukhusets läkare arbetar varje dag för att hjälpa alla patienter, spanska som utländska.
Sjukhuset ligger på Avenida Pintor Sorolla 2 i centrala Málaga, precis vid strandpromenaden. Sjukhuset har genomgått en omfattande renovering, så alla installationer är av bästa kvalitet, så att patienterna alltid är garanterade de bästa behandlingarna och vården. Sjukhuset disponerar över 10 000 m2. Det finns 87 sjukhussängar, åtta kirurger, en intensivavdelning för vuxna, en kejsarsnittskirurg med tre rum, en intensivavdelning för nyfödda med sex kuvöser, en pediatrisk intensivavdelning, en dagavdelning, en akutmottagning med fyra behandlingsrum samt observatorium, en diagnostikavdelning, där den senaste teknologin används, och fler än 31 läkarmottagningar.
Hospital Vithas Parque San Antonio har en stab på 1 000 personer, alla med dokumenterad erfarenhet och hög professionell nivå, och arbetar efter att hjälpa sjukhusets patienter på en hög nivå. Under de senaste två åren har sjukhuset hanterat 1 000 förlossningar, 20 000 provtagningar, 25 000 konsultationer och 9 000 operationer.
Sjukhuset har den bästa teknologiska utrustningen för att diagnostisera sjukdomar samt för att finna lösningar vid behandlingar eller operationer. Samtidigt är sjuhuset ledande inom laserteknik vid tjocktarmsoperationer, urologi eller plastikkirurgi/estetisk kirurgi. Dessutom kan sjukhuset även genomföra laparoskopisk kirurgi, obesitaskirurgi och traumaoperation med hjälp av artroskopi.
Med inkorporering av ny kirurgisk teknologi uppnås bättre resultat och patienten upplever mindre smärta efter en operation. Samtidigt är Hospital Vithas Parque San Antonio pionjärer när det kommer till etableringen av avdelningar för gravida och nyfödda, barnavdelningar med specialiserad pediatrik, gynekologiska avdelningar, obstetrikavdelningar och avdelningar för förlossningsförberedelser samt kardiologiavdelningar i Andalusien.

Läkarhjälp 24 timmar om dygnet
Snabb behandling är en prioritet på Hospital Vithas Parque San Antonio. För att kunna ställa en diagnos och ge patienten svar med det samma har sjukhuset en mottagning som är öppen 24 timmar om dygnet. Härifrån har läkarstaben tillgång till sjukhusets faciliteter så att patienten behandlas så professionellt, personligt och snabbt som möjligt. Till mottagningen hör intensivavdelningen samt de nödvändiga faciliteter som används vid vanlig diagnosticering och MR-sanningar, laboratorier och kliniska analyser, kirurgisk och farmaceutisk avdelning.

Ny avdelning för externa konsultationer
Nyligen öppnades den nya avdelningen för externa konsultationer. Avdelningen har 30 specialområden inom kirurgi och medicin, som gör det möjligt att ge patienten en omfattande behandling. Bland specialområdena finns kardiologi, kardiovaskulär kirurgi, generell kirurgi och protologi, intern medicin, ortopedi, oftalmologi, pediatrik, gynekologi och obstetrik, gastroenterologi, otolaryngologi, medicinsk onkologi, dermatologi, plastikkirurgi, nefrologi, neurokirurgi, klinisk neurofysiologi, hematologi, urologi och psykiatri.

Speciell patientvård för utländska patienter
Hospital Vithas Parque San Antonio tar extra väl hand om de utländska patienterna och strävar efter att vara de utländska invånarnas, samt turisternas, förstahandsval på Costa del Sol. På vårdavdelningen finns personal som talar både engelska och tyska. Patienterna får hjälp på engelska eller tyska från att de kliver in på sjukhuset, tills de lämnar det igen. Vårdavdelningen fungerar som en tolk mellan respektive läkare, sjuksköterska samt den administrativa personalen och patienten. Samtidigt tar avdelningen sig an tidsbokningar och eventuella frågor som patienten kan ha.

Av Hospital Vithas Parque San Antonio

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.