Norrbom
Det är vi som har gjort magasinet som du sitter med
Att producera tre månadsmagasin och en mängd trycksaker kräver inte bara kreativitet, talang och hårt arbete. Viljan till förändring och anpassning till utvecklingen i samhället samt till läsarnas och kundernas krav på kvalitet och service är också ett måste – och en spännande utmaning.

Så ser vi på det hos Norrbom Marketing.
Under de senaste 25 åren har vi producerat magasin och grafiska lösningar till en internationell kundgrupp i och utanför Spanien, och varje månad, året runt, lägger vi all vår energi i magasinen En Sueco, La Danesa och Det Norske Magasinet, samt den norska årliga bostadsguiden Guide til boligkjøp i Spania, och alla finns även i digitala versioner.
Att göra magasin är en mycket dynamisk process som dels påverkas av vad som händer i samhället och dels av de nya teknologiska möjligheterna. Vecko-nyhetsbreven som utkommer på danska och norska, som skickas ut till en allt större digital kundgrupp, är ett bra exempel på denna dynamik som gör företaget och dess annonsörer redo för att ”möta” läsarna mellan de tryckta magasinens utgivningsdatum. Och så kan läsarna i de skandinaviska länderna naturligtvis följa med i det som sker på kusten via magasinens hemsidor: www.ensueco.com, www.ladanesa.com och www.norskemagasinet.com, som varje månad uppdateras med nya artiklar.
Norrbom Marketing täcker hela den skandinaviska marknaden i Spanien både i tryck och digitalt, och tillsammans med våra annonsörer når vi idag ut till 100 000 skandinaviska läsare varje månad.
 
Charis
 
 
En investering i framtiden
Den teknologiska utvecklingen kräver investeringar i framtiden. Därför har Norrbom Marketing köpt in en ny, avancerad digital tryckmaskin som klarar av i stort sett alla typer av trycksaker. Tryckmaskinen är, som sin föregångare var för bara några år sedan, den senaste och mest innovativa på marknaden, och Norrbom Marketing kan därför nu erbjuda trycksaker med ännu bättre kvalitet. Digitaltryck lämpar sig för mindre upplagor av magasin, broschyrer, visitkort, inbjudningar, flyers osv. Nyckelorden är snygg design, bra kvalitet, snabb leverans och förnuftiga priser. På så sätt hjälper vi våra kunder att nå ut till deras kunder, så att de kan växa och växa.
 
Grafisk designer sökes
Spännande nya saker på såväl magasin- och trycksaksfronten är på gång hos Norrbom Marketing och därför söker vi nu en ny kollega: en grafisk designer. Det handlar om en spännande tjänst i en dynamisk verksamhet vari varje dag bjuder på nya, utmanande arbetsuppgifter.
Krav för tjänsten är erfarenhet och bra stil, öga för designmässiga finesser, körkort för QuarkXPress, InDesign, Photoshop m.m. och förmåga att arbeta i en miljö med många deadlines. Om du är intresserad av att bli en del av vårt team är du välkommen att skicka din ansökan till Martin Norrbom: martin@norrbom.com
 
Vi vill passa på att tacka alla våra läsare, kunder och leverantörer för deras bidrag till våra medier och för att de ger oss möjlighet att vara här, för att utveckla oss och för att kunna trivas med stressiga arbetsdagar med lika delar bra produktivitet som bra humör.
Titta gärna in hos oss på Norrbom Marketing i Centro Idea. Vi är alltid igång med att göra snygga magasin, förmedla nyheter och producera effektiva marknadsföringsmaterial till våra kunder och läsare, året runt.
 
Vi önskar alla en strålande sommar!
 
Martin Norrbom, Helle Espensen, Lina Blanco, Henrik Andersen, Louise Kathrine Pedersen, Sara Laine, Mugge Fischer, Arne Bjørndal, Christine Petersen, Runa Ammitzbøll Flügge och Lasse Bo Jensen.
 
Martin Cudeca
Norrbom Marketing har nyligen donerat 1 000 euro till cancerhospicet Cudeca i Benalmádena. Den 14 april överräckte Martin Norrbom donationen till Cudecas representant, Rocio Torres Mancera. Pengarna kommer att bidra till Cudecas fortsatta arbete med att erbjuda gratis hjälp samt professionell palliativ vård till cancerpatienter av alla nationaliteter.
 
 
SBT
 
Fokus på kvalitet och tidsgaranti lönar sig

Efter en hård och mycket lärorik start märker det skandinaviska byggföretaget SBT Skandinavisk Byggtjänst nu vad kvalitet och tidsgaranti betyder när man etablerar sig på en ny marknad. Kundgruppen har nu vuxit sig stor och det kommer fler och fler kunder genom rekommendationer från tidigare kunder. Samtidigt är det många som efterfrågar byggföretagets tjänster om och om igen.
”Vi märker att den skandinaviska marknaden på Costa del Sol prioriterar kvalitet och tidsgaranti. Två faktorer som skapar grunden i vår verksamhetsdrift. Vi är nu ett känt byggföretag på kusten men det har tagit tid att etablera sig ordentligt samt att bli accepterat av den mycket kvalitetsmedvetna skandinaviska kundgruppen”, förklarar Frederick Zelmanovits, som tillsammans med Antonio Curylo driver SBT Skandinavisk Byggtjänst.
Frederick erkänner att det har varit en chansning att starta ett byggföretag på kusten under kristider men intresset har funnits där redan från början. Enligt honom beror det på att de skandinaviska kunderna värdesätter kvalitet.
”Våra kunder säger att de är nöjda och känner att de får valuta för pengarna. Men ingen vet vad framtiden har att erbjuda. Av den anledningen gör vi på SBT Skandinavisk Byggtjänst allt för att erbjuda samma nivå på våra tjänster, alla dagar. Vill vi växa ska vi alltid vara noga med att aldrig göra det på bekostnad av vårt koncept med kvalitet och personlig service. Och det är tack vare våra nöjda kunder och deras positiva erfarenheter och rekommendationer som vi kan fortsätta att erbjuda samma bra byggarbete.
För mer information om SBT Skandinavisk Byggtjänst se: www.skandbygg.com eller ring: +34 671 736 927.
 
 
EST-17
Från vänster Mihkel Kosk, Susanne Kamu och Niklas Jansson. Gömd bakom seglet Kaspar Kamu.

 
Djurläkarkliniken PetVetKamu deltar i europeiskt seglarmästerskap
Den skandinaviska djurläkarkliniken PetVetKamu från Fuengirola deltog i det europeiska seglarmästerskapet i Drake med båten PetVet vid den italienska Rivieran mellan den 19 till den 29 mars. Laget kom på en 17:e plats i det italienska mästerskapet och på 34:e plats i det europeiska mästerskapet.
”Målet var att komma bland de 20 bästa i det italienska mästerskapet och i den övre halvan i det europeiska, så vi är mycket nöjda med våra resultat. Bare en av besättningsmedlemmarna i vårt lag hade seglat Drake tidigare, närmare bestämt vår skeppare Mihkel Kosk. Han är en av Europas yngsta professionella seglare och har en lång familjetradition inom segling”, berättar djurläkare Susanne Kamu.
Även Susannes son Kaspar Kamu deltog i tävlingarna. Han var den yngsta deltagaren i båda mästerskapen. Också Niklas Jansson är en erfaren seglare och har tidigare deltagit i tävlingar i de baltiska länderna och han har även seglat världen runt.
”Väderförhållandena var oerhört svåra. Vi möttes av allt från snö, kraftig vind och storm till vindstilla dagar och solsken. Men vi klarade oss igenom det bra”, fortsätter Susanne, som vanligtvist är långdistansseglare. På Susannes meritlista hittas bland annat två mästerskap i Swan Rolex World Cup vid Sardinien och en segling över Atlanten i ARC regatta. Susanne hade inte deltagit i en såhär hård tävling tidigare och hon överraskades över hur fysiskt ansträngande det var. Nästan alla deltagande båtar hade en till tre professionella seglare ombord – allt från världsmästare till olympiska vinnare.
”Vårt mål är att delta i nästa europeiska mästerskap, så nu ska det tränas”, avslutar Susanne Kamu.
 
 
Kaas Kirkemann
 
Ny medarbetare hos Kaas & Kirkemann
Från och med den 1 februari i år blev Kristian Kirkemann Thygesen en del av teamet hos försäkringsmäklarna Kaas & Kirkemanns.
”Jag har känt Kristian sedan 1993 och alltid vetat att han är duktig”, säger Pernille Kaas. Under de senaste sju åren har Kristian arbetat i en spansk bank i Fuengirola. Dock tog banken beslutet att stänga Fuengirolafilialen förra året. I samma veva hade Kaas & Kirkemann behov av att utvidga sin personalstyrka och valet av Kristian var självklart. Försäkringsvärlden är inte ny för Kristian då banken där han arbetade också erbjöd försäkringar. Hos Kaas & Kirkemann hjälper Kristian till på både skadeståndsavdelningen och försäljningsavdelningen.
Kaas & Kirkemann är säkra på att alla kunder och affärskontakter kommer att tycka om deras nya medarbetare.
 
 
FOTO.1.ShopTalk.CreativeWebDesign.Antonio.ES.maj-14
 
Nå resultat med personlig tränare
Sommaren är på ingång och vi blir mer än någonsin medvetna om vår hälsa och kropp. Ibland kan det dock vara svårt att veta hur man ska gå tillväga för att få de där önskade resultaten. Oavsett om du vill få ökat välmående och livskvalitet eller optimera din fysiska prestationsförmåga, eller både och, har Antonio Villanueva verktygen för att hjälpa dig.
Antonio är Nutritionist (MSC) och licenserad Personlig Tränare med akademisk bakgrund samt många års erfarenhet. En del av hans arbete utgörs av att undervisa och rådgiva professionellt, och han har bland annat arbetat med Riksidrottsförbundets elittränarutbildning, otaliga svenska landslag och elitidrottare. Och för stunden hjälper han Sveriges bästa thaiboxare, Madeleine Vall, med hennes VM-förberedelser.

I kombination med elitidrottare arbetar Antonio även med privatpersoner som vill få en mer hälsosam livsstil, gå ned i vikt m.m. Och hans verktyg är personlig träning, Nutrition och coachning.
Med specialanpassade och -designade träningsprogram, utefter dina behov, förutsättningar och mål, i kombination med vägledning och stöd, hjälper han dig att nå dina mål och att se långsiktiga resultat. Och arbetet sker hela tiden så att du får maximal effektiv träning med minimal skaderisk kombinerat med den motivation och kunskap som du behöver, oavsett om ditt mål är att t ex öka muskelmassa eller bara bli allmänt vältränad.
I hans arbete i egenskap av Nutritionist använder han den senaste forskningen, kunskapen och verktygen så att du kan optimera din hälsa och ditt välmående med hänsyn till just dina mål.
Antonio lämnade Skandinavien 2013 då han sökte det varmare klimatet på Costa del Sol. Hans arbetsområde sträcker sig från San Pedro – Marbella till Calahonda – Fuengirola.
Han talar svenska, finska, engelska och spanska.
Läs mer om Antonio Villanueva på: www.personaltrainerantonio.com
Kontakt: tel. +34 602 373 150, e-mail: info@personaltrainerantonio.com
 
 
Ecumar
 
Cervecerías del Sur – kustens nya cervecería

Costa del Sol har fått en ny cervecería och sedan dörrarna slogs upp i slutet av mars har många finsmakare av den gyllene drycken hittat vägen hit. Cervecerían, som gör sak i att inte vara ett ölhak för överkonsumtion, är centralt belägen på tåggatan i Los Boliches, strax till vänster om den danska slaktaren och den skandinaviska butiken.
Här kan gästerna välja bland sina favoriter eller hitta nya bland de många ölsorterna, inte färre än 40 olika, både inhemska och utländska. Så är du en öl-aficionado är chansen stor att du hittar din favoritöl här.
Cervecerías del Sur hälsar dig välkommen att slå dig ned vid den långa bardisken, som går igenom hela lokalen eller låta dig serveras vi ett av borden som inbjuder till mer privata pratstunder med dina vänner, eller varför inte sätta dig på uteserveringen och upplev stadslivet som susar förbi. Naturligtvist finns det dessutom många andra dryckesval för dem som föredrar det, även alkoholfria.
Och självklart finns det mer än drycker hos Cervecerías del Sur som också erbjuder en meny med välsmakande tapas och raciones. Här serverar kocken bland annat gravad lax på spett, räktallrik, fetaostsallad och Waldorfsallad, bara för att nämna några rätter som passar utmärkt i försommarvärmen.
Cervecerías del Sur har öppet varje dag mellan kl. 12.00–24.00 och ligger på Avda. Nuestro Padre Jesús Cautivo 7 i Los Boliches, Fuengirola.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.