Shoptalk juni 2014
Foto Fashionvilla ES shoptalk Juni 2014
 
Sommaren har kommit till Fashionvilla
När man kliver in innanför dörrarna hos Fashionvilla i Elviria möts man alltid av lyx och de senaste trenderna inom mode. Speciellt nu, när sommaren är här, har butiken ett stort utbud av snygga badkläder, till både en romantisk weekend, en rolig dag på stranden, en avslappnad semester eller en spännande seglarutflykt.
Kollektionerna hos Fashionvilla kännetecknas alltid av moderna material, som är frukten av tillverkarnas erfarenheter inom design samt deras förståelse för den kvinnliga kroppen. Därför har Fashionvillas modekläder alltid den perfekta passformen.

Hos Fashionvilla hittar man även tunikor, pareos, behagliga byxor och trendiga hårband, som kan kombineras med läckra sandaler eller fina matchande strandväskor.
Teamet hos Fashionvilla står alltid redo till att hjälpa, tipsa och skämma bort kunderna. Och oavsett om man är small, medium eller large hittar man alltid de perfekta bad- och strandkläderna från bland annat Maryan Mehlhorn, Watercult och Kuny, som passar för alla tillfällen.
Välkommen till Fashionvilla i Elviria.
Öppettider: måndag – fredag kl. 11-14 och kl. 17-20.
Lördag kl. 11-14.
Tel. + 34 952 850 50.
 
 
 
påske bazar 2
IOOF Systerloge Andalucía nr. 1 – Påskabasar 2014
En trevlig och mycket givande påskbasar hölls på restaurangen La Chispa, som utan minsta behållning lät systrarna från Andalucía nr. 1 använda restaurangens lokaler. Systrarna hade gjort många fina påsksaker samt bakat kakor och bröd, som var så populära att de gick åt som smör i solsken. Därtill inkom många frivilliga donationer och bidrag från lokala verksamheter och butiker, och det fanns riktigt mycket på borden.
Basaren inbringade 2 136 euro, som har gått till följande ändamål:
15 behövande familjer i Fuengirola har var och en mottagit matvaror till ett samlat värde av 1 500 euro. Alla matvaror har köpts in och levererats till varje enstaka familj personligen av systrarna.
Det har även donerats 1 200 euro till en utflykt med specialbussar för äldre boende på det lokala vårdhemmet i Fuengirola. Många av dessa ser mycket fram emot denna utflykt, som i många fall är den enda utflykten de får göra under hela året.
En ”pizzadag” för unga från Fuensocial på Restaurant Lucia, som så vänligen upplåter personal och lokal till detta ändamål. Donationen är på 120 euro.
Systerlogen Andalucía nr. 1 önskar framföra sitt tack till alla som har gett bidrag eller donationer, presentkort och annat. Utan hjälp från lokala verksamheter och butiker skulle inte systrarna uppnått det positiva resultatet.

Jensen-Build-High-3
 
Bygg din Jensen-säng på nätet
Jensen Beds erbjuder nu en ny och annorlunda service för sina kunder. På den svenska sängtillverkarens hemsida: jensenstore.com kan man nu enkelt och snabbt bygga sin egen säng. Man kan fritt välja mellan Jensens stora utbud av sängar, sängben, madrasser och sänggavlar så att man får precis den säng som man själv önskar. Den nya tjänsten heter ”Bygg din säng 2.0”.
”Denna tjänst ger våra kunder en ny möjlighet att bygga drömsängen, för på nätet får man en bra och snabb överblick över allt som Jensen erbjuder”, förklarar Stefan Lovén, från Jensen Beds i Marbella, och fortsätter: ”Meningen är inte att man ska köpa sin säng på nätet. Den nya hemsidan ger en överblick och inspiration som man sedan kan skriva ut och ta med sig till butiken. Man kan även välja nattduksbord och lampor, så att man får en fin design i hela sovrummet.”
Jensens produkter är framtagna för att ge kroppen det optimala stödet och bästa liggkomfort. Istället för att hålla fast vid gamla traditioner och material har Jensen alltid strävat efter att hitta den bästa lösningen, vilket innebär att man använder de mest komfortabla och moderna materialen.
Besök Jensen Store i Nueva Andalucía. Tel. 952 90 88 55 / www.jensenstore.com
 
 
20140506 133501
 
La Leona – bekanta smakupplevelser!
Det finska barnmatsmärket Piltti är mycket populärt bland skandinaviska barnfamiljer på kusten.
La Leonas butiker står öppna och välkomnar dig hela sommaren och hos dem hittar du många bekanta smakupplevelser. La Leona har Costa del Sols bredaste sortiment och det är mycket troligt att du hittar just dina favoriter hos dem. Nu till sommarsäsongen har de dessutom utökat utbudet med baby- och barnmat, och de har även modersmjölkersättning.
I La Leonas butiker möts du varje morgon av den goda doften av nybakat bröd och bullar. I deras bröddisk hittas rågbröd, rispiroger, kanelbullar och de mycket populära berlinermunkarna från Fazer. Njut av dessa till frukosten eller till fikat på skandinaviskt vis. Midsommaren är för oss skandinaver en viktig fest och vi håller gärna fast vid våra traditioner på festbordet. Till La Leonas midsommarutbud hör bl.a. gravad och rökt lax samt många olika sillsorter. För att fylla snapsglasen har de bl.a. Skåne och Linie aquavit. För den grillglade finns det många olika korvar och till bastufantasterna har de bastuartiklar av olika slag.
En stor nyhet är La Leonas nya dotterbolag: La Leona Bodega, som sköter partihandeln. La Leona Bodega betjänar barer och restauranger längs kusten.
”Partihandeln består av både livsmedel och alkohol och via oss fås de produkter och kvantiteter som ni behöver för just ert företag”, berättar La Leonas Commercial Director, Mikael Heinonen. ”Vi har flera samarbetspartners runtom i Europa och med hjälp av dessa kan vi betjäna våra kunder ännu bättre. Skräddarsydda produktpaket för olika målgrupper, alkoholprodukter för nordbor, samt om du har speciella behov så är du välkommen att kontakta oss. I dagens läge ska det vara lätt att handla och därför har vi även transport”, tillägger Mikael Heinonen.
För mer information besök: www.laleona.eu

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.