st-boconcept
BoConcept breddar utomhussortimentet
Förra året introducerade BoConcept Elba, en ny spännande serie av utomhusmöbler och i år presenterades Adelaide, det senaste som BoConcept har att bjuda på.
Inspirerat av linjerna i den berömda stolen, som har samma namn, fokuseras det denna säsong på en utomhusserie som omfattar en ny matsalsstol, loungestol, ett matbor, två sidobord med olika höjder samt ett urval av tillbehör: dukar, mattor och krukor.
Denna nya kollektion med sitt urbana snitt, en slank siluett och rundade linjer utstrålar enkelhet. Trogen sin filosofi gör BoConcept det möjligt att njuta av utomhusmöbler med många möjligheter. Med eller utan armstöd, som matsals- eller loungestol, i tre färger: grått, vitt eller svart, med tre olika baser: eukalyptus, titanmetall eller antracitgrått. Adelaide bjuder in oss till att sitta ned, njuta av att äta utomhus samt till mysiga ögonblick på terrassen.
Adelaide är behandlad så att den är mycket resistent för utomhusbruk. Kollektionen kan även integreras i en modern interiör i en harmonisk kombination med andra möbler helt utan problem. Och tillbehörsdelen, med sina tryck och behagliga färger, tillför en frisk fläkt under de varma dagarna.
Adelaide finns hos BoConcept i Mijas. www.boconcept.es – Tel. 951 242 092
 
st-pernilleknudtzon
Gå på kurs och workshop med Vitafakta
Pernille Knudtzon, MD, och hennes hängivna team på hälsokliniken Vitafakta i Fuengirola bjuder på två spännande evenemang under de kommande månaderna. Först ut är workshoppen ”Tillbaka till Basisk” som hålls söndagen den 24 maj kl 11.00–15.30 i Benalmádena, under vilken du får viktig information om basisk miljö i din kropp samt insikt i hur du med enkla metoder kan tillföra energirik kost i din vardag. Både nya och erfarna kursare är välkomna.
Den 6-14 juni är det ”Resan till ditt inre – utrensning på flera plan” i Cártama. Oavsett hur friska eller sjuka vi känner oss kan det rekommenderas en grundlig undersökning och huvudrensning/utrensning. Vi erbjuder en intensiv utrensnings- och känslokurs, under vilken deltagarna går igenom en utresning både fysiskt och psykiskt med guidade meditationer. Ändamålet är att rensa ut på ett cellulärt plan och öka samt förbättra deltagarnas förmåga att komma in bakom smärtan, ”det onda”, sjukdomen, ovanan och vara i kontakt med sin egen kropp samt de inre organen, lyssna till kroppen och hitta in till sin egen essens.  
Det kommer hållas fokus på syra-basbalansen i kroppen, vi håller ett öga på Ditt levande Blod under processen. Utrensningen stöttas av utvalda vitaminer, mineraler, örter och homeopati. De guidade meditationerna skapar möjlighet till att (åter)uppta fysiska och känslomässiga obalanser, bearbeta den och omvandla dem till lämpliga livgivande kvaliteter.
Kursen leds av Pernille Knudtzon, specialläkare i allmänmedicin samt Cassandra Marian Larsen, Body SDS studerande, meditationsguide och klärvoajant. Genom att kombinera Pernille och Marians förmågor får vi en unik tillgång till obalanser i kroppen samt ett unikt verktyg till att (åter)skapa hälsosamma balanser.
För att delta är det nödvändigt att en personlig hälsoundersökning görs innan.
Resan till ditt inre – utrensning på flera plan är en sjudagarskurs med max åtta deltagare. Logi sker i dubbelrum, ett fåtal enkelrum finns.
Det kommer att finnas välsmakande och utrensande måltider – ekologiskt – på menyn.
För mer information: Vitafakta Health Clinic, www.vitafakta.es
vitafakta@vitafakta.es, 678 253 510

st-manzana
Kontantkort med minuter och SMS till Skandinavien
Bor du i Spanien men ringer och SMS:ar ofta hem till Sverige?
Goda nyheter, nu har telefonoperatören MÁSMÓVIL tagit fram ett exklusivt kontantkort för skandinaver i Spanien. Med kontantkortet får du 100 samtalsminuter till Sverige, Norge, Danmark och Finland samt 25 SMS till samma destinationer. Kontantkorten fylls på och används när som helst. Och bäst av allt, det kostar endast 8 euro inkl. IVA!
MÁSMÓVIL är mobiloperatören som räknar med tusentals internationella kunder. Förutom billiga abonnemang och kontantkort utan bindningstid, så har företaget skandinavisk kundtjänst måndag till fredag.
Besök vår hemsida för närmsta butik och mer information.
www.masmovil.es/se

st-petro

Klippning, färgning eller styling till varje tillfälle
Hos den internationella frisörsalongen Petro Peluqueros gör teamet med unga, professionella frisörer sig redo inför sommaren. Årstiden kännetecknas ju nämligen av många festliga tillfällen och speciellt bröllop, och här kan teamet av frisörer hjälpa till med allt från klippning, färgning, hårvårdskurer och uppsättningar, samt skönhetsbehandlingar och makeup. Salongens team deltar löpande i kurser här i Spanien och även utomlands, för att lära sig nya trender och tekniker hos stora kända namna som Vidal Sassoon och Toni&Guy London. Därför är Petro Peluqueros ett bra val när du ska gifta dig eller gå på fest. Teamet har också en mycket bred approach, som sträcker sig från den klassiska looken till en mer trendig look. Produkterna som används är alltid de bästa, mest erkända produkterna från Redken, Sebastian och GHD, så att håret får bästa möjliga behandling.
Om man bara vill vara snygg inför sommaren kan Petro Peluqueros utöver den vanliga servicen erbjuda olika hårvårdsbehandlingar, så att håret är redo för den starka spanska sommarsolen och de många dagarna på stranden eller vid poolen. Som specialister på skandinaviskt hår är det lätt att hitta den rätta behandlingen. Samtidigt kan man i salongen också köpa olika hårvårdsprodukter som också skyddar håret under sommaren.
Petro Peluqueros deltar också i många evenemang och aktiviteter samt stöttar välgörenhetsevenemang på kusten. Allt detta samt foton av nya produkter, trender och bra erbjudanden samt rabatter kan ses på Facebook och Instagram: Petro Peluqueros.
För tidsbokning ring: 952 46 71 30 och kom ihåg, salongen har öppet måndag till lördag.
 
st-jardindemijas
Allt till hus, trädgård och terrass
Många skandinaver öster om Málaga, med hus, trädgård och terrass, har redan besökt ”Jardín de Nerja”. Det är ett stort och trevligt utomhus hus- och trädgårdscenter med god atmosfär, bra service och inte minst ett brett utbud. ”Jardín de Nerja” har allt när det kommer till trädgårdsmöbler, grillar, solstolar, krukor och växter samt en stor avdelning med redskap och produkter för gör-det-själv-människorna. Här läggs stor vikt på personlig rådgivning och service, bland annat i from av gratis hemleverans av köpta varor. ”Vi tar oss gott om tid till att hjälpa den enskilda kunden. Och det ser vi inte som en plikt utan det gör vi för att vi älskar att arbeta med hus och trädgård”, berättar Daniel, som är daglig ledare av ”Jardín de Nerja”, och fortsätter: ”Dessvärre har vi ingen skandinavisk personal. I gengäld klarar vi oss bra med engelska och har också många skandinaviska kunder.”
Just nu är hus- och trädgårdscentret fyllt med nya varor och bra erbjudanden.
”Jardín de Nerja” ligger på N-340, precis vid Repsol-bensinstationen, vid infarten till Nerja.
www.jardindenerja.com / tel. 952 527 267

st-decohome
Exotiska möbler och dekorationer
Deco-Home, som etablerades 2014, importerar först och främst möbler, inredningsartiklar m.m. från Bali, Indonesien och Thailand. Claude, som är ägare och importör, har precis kommit tillbaka efter en sexmånaders resa, när han på motorcykel har kört från land till land och stad till stad för att leta efter vackra och originella hantverk. Claude är förespråkare för att leva efter och arbeta utifrån principerna om Fair Trade, som omfattar etiskt och miljömössigt ansvar. Alla produkter kommer direkt från de små byarna och från lokala hantverkare, och inte från fabriker eller stora multinationella bolag. Alla hans leverantörer använder och arbetar enligt Fair Trade-principerna, som bland annat inkluderar anständiga löner, miljömässiga och hållbara projekt, respekt för etniska och kulturella identiteter och arbete för säkra och sunda arbetsvillkor, samt att inte använda tvångs- eller barnarbete. Deco-Home har ett brett utbud av inredningsartiklar både till utomhus- och inomhusbruk, samt fler än 4 000 varor från 1 euro till en elefant i naturlig storlek.

Så dra nytta av de fördelar som direktimport har på priset som du betalar. Du hittar Deco-Home, som har öppet varje dag mellan kl. 10.00–19.00, på Mijasvägen, Ctra. de Mijas km. 4.
 
 
           

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.