Shoptalk Juni 2015
st-nextgentel
Arbeta hos NextGenTel
Callcentret Telio i Centro Comercial Elviria har bytt namn till NextGenTel. Detta i och med att Telio år 2013 köpte upp NextGenTel i Norge. NextGenTel är i dag Norges näst största bredbandsleverantör.
Hos NextGenTel arbetas det flitigt med att sälja mobil- och IP-telefoni samt bredband till den norska företagsmarknaden. Det handlar således inte om försäljning mot privatpersoner utan istället om B2B (Business to business). Att lägga callcentret i Elviria var redan från början, 2010, ett strategiskt beslut då det ligger lättillgängligt från både Marbella och Fuengirola.
NextGenTel är en skandinavisk arbetsplats och inget typiskt callcenter på Costa del Sol. Här är nämligen personalomsättningen låg, arbetsmiljön bra liksom den skandinaviska personalpolitiken.
”Vi har som et av få callcenter på kusten en lång personalomsättning. Vi annonserar kontinuerligt men är selektiva och lägger ned tid på att hitta den rätta säljaren. Man måste ha en individuell drivkraft samtidigt som man måste kunna nå gemensamma mål som ett team. Vi söker efter ansvarsfulla personer med en vuxen inställning som vet vad som förväntas av dem på en skandinavisk arbetsplats. Har man barn är det absolut inget hinder. Vi har nämligen en flexibel arbetsmiljö med en lösningsorienterad arbetsgivare. NextGenTel anpassar arbetsvillkoren efter den enskilda situationen”, säger Emma From. Emma har varit en del av teamet i nästan fem år.
NextGenTel i Elviria lägger stort värde i att utbilda och handleda sina medarbetare och förväntar sig en ärlig och gedigen arbetsinsats tillbaka. De erbjuder skandinaviska kontorstider, fast arbetskontrakt, garantilön plus provision samt generösa semestervillkor.
Vid frågor, kontakta Emma From på tel. 951 245 767, CV skickas till: jobb@ngtsalg.no
 
st-skandiamaeklarna
Succé för SkandiaMäklarna i Estepona
Människor strömmade till SkandiaMäklarnas nya kontor på Calle Real 78 i Estepona vid invigningen den 14 maj.
”Estepona har verkligen fått ett lyft och börjar bli riktigt populärt, det märker vi tydligt på efterfrågan från våra kunder. Vilket är förståligt – det är en stad som verkligen har börjat blomstra. Det är rent samt charmigt, och strandpromenaden likaså. Vi på SkandiaMäklarna är säkra på att intresset för och utvecklingen i Estepona kommer att fortsätta”, säger Andreas Mezán, franchisetagare och fastighetsmäklare hos SkandiaMäklarna Costa del Sol.
Under invigningen av det nya Esteponakontoret bjöds det på svenska tapas och det serverades lokalt producerad öl samt vin. Tillställningen gästades av många vänner, bekanta och nyfikna samt ett stort mediauppbåd med både tv och tidningar, och inte minst av José María García Urbano, Esteponas borgmästare, samt dennes fru, som båda var med och invigde det nya kontoret.
”Det har verkligen varit en lyckad och trevlig invigning. Vi har haft många besökare och även om vi har varit aktiva i området tidigare genom vårt kontor i Marbella får vi nu en helt annan närområdesrelation till Estepona. Och det lägger vi stor vikt vid för det är genom vår yrkeskunskap och områdeskännedom som vi också är Costa del Sols största svenska mäklarfirma”, förklarar Andreas Mezán.
SkandiaMäklarna Costa del Sol har i dag kontor i Estepona, Marbella, Fuengirola, Benalmádena Costa och Nerja. www.skandiamaklarna.se/SPANIEN, tel. +34 654 606 432
 
st-flexnet
FlexNet flyttar till Centro Idea
FlexNet levererar snabbt, enkelt och billigt internet, och deras framgångar med det har varit så stora att företaget nu flyttar till större och bättre lokaler i Centro Idea på Mijasvägen. ”Vi vill ha mer plats och komma närmare våra kunder”, berättar Nicolaj Lodberg, som var med och startade FlexNet för två år sedan.
FlexNet har flyttat till första våningen i Centro Idea tillsammans med IdeaData. ”Det råder en bra samverkan och ett bra samarbete mellan våra företag”, förklarar Nicolaj.
Han menar att företagets produkt och service är de två bidragande orsakerna till framgångarna. ”Vår produkt är ny och unik för man behöver inte längre fast telefonnät för att få en bra internetuppkoppling. Med vårt mobila internet får man en lite router som bara behöver ström, sedan har man internet i hela Spanien. Det kräver inget besök av tekniker och fungerar på en gång”, garanterar Nicolaj Lodberg.
Hans två kollegor Anna och Annette är redo att hjälpa de många användarna av den nya produkten. De lyfter fram hastighet och flexibilitet som två viktiga säljargument. ”Med den här produkten kan vi förbättra hastigheten markant nästan oavsett var man bor, och man behöver inte binda upp sig för ett helt år. Man kan nöja sig med att teckna ett tre- eller sexmånadersavtal, så att man bara betalar för de månader som man befinner sig på Costa del Sol”.
FlexNets mobila internet kostar mellan 49,95 euro och 69,95 euro i månaden, inklusive moms, beroende på hur många månader man tecknar upp sig på. Routerns kostar 200 euro inklusive moms – och det är ett engångsköp.
För mer information, kontakta: FlexNet: tel. 952 66 33 00 eller se: www.flexnet.es
 
st-hairbyLinda
Hårfin = sommarfin hos Hair by Linda
Linda bjuder på bra sommarerbjudande
Sommaren är här vilket innebär trevliga fester och långa, lata dagar på stranden.
För det där sommarfina drömhåret har Hair by Linda extensions från Great Lengths, som är naturligt, lättskött förtjocknings- och förlängningshår. Great Lengths extensions är skonsamt och skadar ej ditt eget hår samt sitter i upp till fem månader.
Som en stor nyhet på hårvårdssidan har Hair by Linda just fått in Redkens senaste produktserie – Redken Extreme Length, som är en behandling för skadat hår, som du kan göra hemma. Extreme Length innehåller proteinet biotin samt keratin vilket bygger upp styrka i håret och verkar mot kluvna hårtoppar. Extreme Length består av tre produkter: schampo, primer och sealer, som reparerar samt stärker håret från rot till topp. Behandlingen bidrar också till att uppnå maximal hårlängd, ett friskt hår kan växa mellan 8-15 cm på ett år.
Just nu har Hair by Linda ett fördelaktigt sommarerbjudande i salongen: Köp Redken Extreme Length primer samt sealer för bara 44 euro. Erbjudandet gäller under juni månad 2015.
 
st-fastighetsbureaun
Fastighetsbyrån öppnar kontor i Estepona
Den 12 maj invigde Fastighetsbyrån sitt 14 kontor i Spanien, närmare bestämt på strandvägen, Avenida de España 80, i Estepona.
Det var många som kom till ingivningen för att gratulera Olle Westerling och Kent Schanke till Esteponakontoret, som är inrymt i ljusa välkomnande lokaler på bästa läge.
De två franchisetagarna driver sedan tidigare Fastighetsbyrån i Nueva Andalucía, Marbella, som visserligen har haft även Estepona som sitt upptagningsområde, men med den allt mer växande efterfrågan har behovet av ett kontor på plats uppstått.
”Estepona är en pittoresk och härlig stad. Den är verkligen genuin så inte undra på att efterfrågan här är stor, speciellt från skandinaver. Så det är en självklarhet för oss att finnas tillgängliga lokalt för att hjälpa våra kunder att hitta det perfekta boendet, samt att hjälpa till genom hela köpeprocessen”, berättar Kent Schanke, som tillsammans med kollegan Olle Westerling, och teamen på de två kontoren i Nueva Andalucía och Estepona, nu täcker området från Cabopino till Gibraltar.
Fastighetsbyråns kontor i Estepona invigdes genom bandklippning av ingen annan än Esteponas borgmästare José María García Urbano och närvarande var även Fastighetsbyråns spanienchef Daniel Nilsson.
Fastighetsbyrån är den största svenska mäklarfirman i Spanien och med nu 15 kontor (den 16 maj öppnades ytterligare ett kontor på Teneriffa).
Fastighetsbyrån Estepona och Marbella: tel. +34 951 191 000, hemsida: fastighetsbyran.se/utland

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.