st-kerstinAndersson
Bli sund och stark och kom i form
Kerstin Andersson är personlig tränare, kostvägledare och löpcoach, det är hon som kan få dig i form lagom till sommaren.
”Joggingturer i grupp på Paseo Marítimo och cirkelträning på Svenska skolan i Fuengirola är i full gång varje vecka”, säger Kerstin, som även erbjuder personlig träning i privata omgivningar i hennes eget gym. ”Med personlig träning får du motivationen du behöver. Jag hjälper dig att uppnå dina mål med min kunskap och din vilja! Utifrån dina förutsättningar lägger vi upp träningen för att nå bra resultat på så kort tid som möjligt. Har du viljan och lusten så har jag kost- och träningsmetoden som ger dig en hälsosam, stark och slank kropp, och så visar jag dig vägen till en roligare och hälsosammare tillvaro – resten av ditt liv.”
En personlig tränare hjälper dig med att uppnå dina mål på ett säkert och inspirerande sätt och Kerstin sätter sig in i dina behov och skräddarsyr, tillsammans med dig, en träningsplan som passar dina behov och din personlighet. ”Det är många som inte känner sig bekväma på stora gym med mycket människor och hög musik, och som helst vill träna i lugn och ro i en trygg omgivning – och det kan jag erbjuda i mitt privata gym. Hon kan också komma hem till dig och träna om du hellre föredrar det. Andra behöver den uppbackning och motivation som man får i en grupp som vid t ex cirkelträning eller gruppjogging längs stranden, där ett av målen är halvmaraton i Málaga den 22 mars.” Kommer också att starta en nybörjargrupp under våren om intresse finns, där målet är att kunna springa 5 km.
Letar du efter en träningsform som fungerar när det handlar om att gå ned i vikt, bygga upp muskler och komma i form för en speciell händelse eller bara för god hälsa? Kontakta Kerstin Andersson för ytterligare information om träning och kostvägledning på tel. 619 926 835 eller mail: info@train-with-me.es
Läs mer om Kerstin Anderssons råd om kost och träning på
hemsidan: train-with-me.es och på Instagram: ptkerstin
 
 
st-shoptalk-acm-bergman___
F.v. Ann-Charlotte Bergman, Helena Johansson, Jonas Thomasson och Juan Gómez hjälper dig igenom den spanska byråkratin hos Consulting ACM Bergman.
 
Få hjälp hos Consulting ACM Bergman
och undgå dyra advokatkostnader när det inte behövs. Det stabila konsultföretaget Consulting ACM Bergman i Fuengirola har varit aktiva på Costa del Sol sedan 1999. Ann Charlotte lade sin professionella grund redan 1993 som anställd konsult, liksom Helena som började 1995, och Juan som har lång erfarenhet bland annat som anställd inom Benalmádenas kommun, medan Jonas organiserar receptionen. Företagets framgångar bottnar i professionalitet, specialisering, grundligt arbete och trevligt bemötande. Consulting ACM Bergman hjälper sina kunder ta sig igen om den krångliga spanska byråkratin inom områden som t ex; upprättande av testamente och arv, bouppteckningar, fastighetsköp- och försäljning samt lagfarter, reavinstberäkringar, skattefrågor, inspektioner samt diverse deklarationer.
”Vi är specialiserade och duktiga på det vi gör. Det är viktigt för oss att kunden vet vad som gäller i alla situationer, och att denne får information och förklaringar på rätt språk. Vi är inte advokater och tar därför inte betalt som advokater, våra priser är oftast lägre, och arbetet mer specialiserat. Vid behov har vi förstås våra egna advokater som anlitas. Alla avtal, kontrakt, officiella skrivelser m.m. upprättas alltid på lagenligt sätt, och bevittnas av Notarie om i mån av behov och krav.” berättar Ann-Charlotte, som även har flera års erfarenhet från arbete på det svenska Generalkonsulatet i Málaga.
Consulting ACM Bergman arbetar med ständig utveckling och modernisering och är alltid uppdaterade kring gällande lagar och regler. Just nu vill det dynamiska teamet på Consulting ACM Bergman SL uppmärksamma alla på den nya EU-regeln om testamente och att det är bra att se över sitt testamente, så att allting överensstämmer med de nya reglerna. Detta kan självklart Consulting ACM Bergman hjälpa dig med.
Consulting ACM Bergman – ett tryggt val!
Tel. +34-952 585 781, e-mail: info@acbergman.com
 
 
st-elizabeth-alohaCollege
Utbildning i brittisk stil, ett bra val för dina barn
Rektorn på Aloha College, Elizabeth Batchelor, berättar här om fördelarna med att välja en brittisk utbildning i internationell miljö till dina barn:
”Vad kan vara bättre att ge ditt barn än att möjligheten till att få den bästa utbildningen i en bra, stabil och väletablerad miljö, med möjligheten att lära sig spanska och kultur jämsides med alla andra ämnen som här ges på engelska. Hos oss får ditt barn bra kunskaper, kan vara kreativt och delta i idrott, allt i en skola som förespråkar viktiga värden som tolerans och respekt för andra.
Att erbjuda en utbildning med hög kvalitet tack vare användandet av modern teknik skapar goda förberedelser för ditt barn inför de bästa universiteten i världen.
Aloha College grundades 1982 för elever mellan 3 till 18 år. Det är en icke-vinstdrivande organisation och eventuell vinst som erhålls återinvesteras i skolan, så det står inget privat ägande bakom.
Nyligen genomförde The British Independent Schools Inspectorate en inspektion på skolan och beskrev skolan som ’En utomordentligt omtänksam och stöttande grundsyn skapar en mycket god inlärningsmiljö, vilket skapar en skola som lyckas fulfölja sina höga mål.’ Och resultatet efter inspektionen är nu att skolan har blivit krediterad som medlem av Cobis (Council of British International Schools in Spain).
Liksom vår konstgräsplan och basketplan kommer eleverna till hösten 2015 också kunna dra nytta av vår nya ultramoderna konst- och idrottshall, vilken även kommer att utgöra platsen för uppvisningar av våra måna teateruppsättningar.”
 
 
st-robert-wells
Allting färdigt inför Robert Wells
Det arbetas för fullt på Teatro Las Lagunas i Mijas för att få färdigt allting till konserten med Robert Wells & Trio den 7 mars. Arrangörerna för konserten lovar dock att förberedelserna går som de ska. ”Det är ju en världsartist som kommer på besök så allting ska vara perfekt. Både för artisten och publiken”, säger Henrik Andersen från EventHuset. Till konserten med Robert Wells & Trio har den fina teatern fått uppmonterat extra strålkastare och högtalare och så är en speciell flygel på väg från Madrid. ”Robert Wells spelar på den bästa och finaste flygeln som finns. Liknande finns helt enkelt inte i Málagaprovinsen varför den måste hyras in från ett företag i Madrid. Det är dyrt men det är bra att vi kan hyra det. Skulle det köpas skulle prislappen nämligen hamna på 120 000 euro”, skrattar arrangören.
Konserten med Robert Wells utgör premiären på Robert Wells turné ”The Good Music Tour” som bjuder på två timmar med det alldra bästa från den kända artisten kombinerat med en del överraskningar. ”Det är aldrig två av mina konserter som är likadana. På samma sätt är konserterna inte heller planerade från början tills lut. Det ska finnas utrymme till att vara impulsiv och för överraskningar. Det tror jag är det bästa för både publiken och mig själv”, säger Robert Wells, som ser fram emot en ny härlig kväll tillsammans med Costa del Sol-svenskarna i den fina teatern i Mijas. Teatro Las Lagunas ligger mycket nära den nya Carrefour-stormarknaden i Mijas Costa.
Det finns bara ett fåtal biljetter kvar till konserten den 7 mars.
Biljetterna kostar 30, 40 och 60 euro och kan köpas hos UniOptica, Fastighetsbyrån och Bruno’s Car Rental samt genom: henrik@eventhuset.es / +34 670 63 57 86
 
Mäklarringen söker personal
Sätter du alltid kunden i fokus och drivs av att se affärer komma till avslut? Då kan du vara vår nya innesäljare på vårt Estepona kontor eller vår nya säljare på Marbella kontoret.
Vi på Mäklarringen söker dig som gillar att arbeta i högt tempo i en stimulerande miljö med mycket kundkontakt. Vill du komma till ett välkänt företag som satsar på sina anställda? Vi letar efter dig som är ansvarsfull och talar svenska, engelska och spanska samt har data kunskaper. Jobbet är heltid och för innesäljare fast lön samt bonus möjligheter och för säljare provisionsbaserad garanti lön.
Skicka din CV, gärna med foto och personligt brev, nu till claus.vestergaard@maklarringen.es.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.