Fick sin döda mormors pension under 20 år – Helikopter hittad på mark – Ny gourmetmarknad i Marbella – Sista chansen till Olsen Brothers

Fick sin döda mormors pension under 20 år - Helikopter hittad på mark - Ny gourmetmarknad i Marbella - Sista chansen till Olsen Brothers

Helikopter hittad på mark

Mannen som i början på veckan hittade en helikopter på sina ägor vid byn Faraján i närheten av Ronda måste ha haft svårt att tro sina ögon. Den överraskade mannen tillkallade såklart polis, som även de förundrades över fyndet. Helikoptern var helt svartmålad och hade inget registreringsnummer. Polisens tror att helikoptern kan ha använts för transport av narkotika och att besättningen tvingats nödlanda, och därefter lämnat platsen.
För två år sedan störtade en annan helikopter ned i samma område. Då omkom de två besättningsmedlemmarna i olyckan. Den helikoptern, som även den var svartmålad, troligtvis för att inte synas nattetid, var fylld med hasch.
 

Fick sin döda mormors pension under 20 år

Det låter för otroligt för att vara sant, men det är det. I början av veckan greps en 47-årig man i Málaga för att ha mottagit sin döda mormors pension i nästan 20 år. Ett fel i myndigheternas papper har nämligen gjort att pensionsutbetalningarna fortsatt trots att kvinnan dog 1998. Kvinnans barnbarn, som nu alltså anhållits, tycks ha tagit hand om sin mormors bankkonto under den sista tiden som hon var i livet, och har haft tillgång till hennes bankomatkort, som han obemärkt har tagit ut pensionen med fram till och med nu. Barnbarnet har alltid tagit ut pengar i uttagsautomater och alltså aldrig gått in på ett bankkontor.
Den gripna mannen har totalt försett sig med ca 200 000 euro på oberättigat sätt.
 

Ny gourmetmarknad i Marbella

Den 8 mars öppnar Marbella sin första gourmetmarknad. Saluhallen kommer att ligga på Avenida Ricardo Soriano, i byggnaden Edificio Alfil. Gourmetmarknaden kommer att inrymma 14 restauranger och erbjuda ett brett utbud av specialiteter till stadens många matglada invånare och besökare. Det kommer att finnas allt möjligt att välja mellan såsom fisk, sushi, kött, ost och italiensk pasta m.m. Gästerna kommer dessutom att kunna välja mellan att äta i själva saluhallen eller att beställa delikatesserna som take-away.
 

Sista chansen till Olsen Brothers

Ingen vill väl missa Olsen Brothers, de danska vinnarna av Eurovision Song Contest 2000. Och nu kommer de alltså till Costa del Sol för att ge en 1,5-timmes konsert fredagen den 17 mars i Teatro Las Lagunas i Fuengirola.
”Niels ‘Noller’ och Jørgen Olsen ser verkligen fram emot denna konsert”, säger Morten Møller, ordförande för La Peña de Dinamarca, som arrangerar konserten, och fortsätter: ”De har inte spelat på Costa del Sol sedan de vann Eurovision Song Contest och vi märker att intresset för dem är jättestort. En del som köpt biljetter har sagt att de inte kan vänta!”
Och har du ännu inte köpt biljetter till konserten i den fina konserthallen med plats för 500 personer har du nu sista chansen att göra den.
Innan konserten samt i pausen kommer det dessutom finnas möjlighet till trevlig samvaro i konserthallens patio, där den danska restaurangen Casa Danesa står för serveringen.
Biljetter: 50 euro
 
Köpställen:
Vitamina i Centro Idea, Mijas Costa.
Unioptica i Fuengirola.
Restaurang Holger Danske i Los Bolichos.
Restaurang Casa Danesa/Club Danes på Mijas-vägen.
La Peña de Dinamamrca – tel. +34 617 700 424
kontakt@malaga-support.dk
 
Adress till Teatro Las Lagunas:
Camino del Alberto 16, Las Lagunas.
(nära den danska Margrethe-kyrkan).
Konserten börjar kl. 21.00 och dörrarna öppnas kl. 19.30.
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.