Petro Peluqueros – missa inte vårens erbjudande!

Petro Peluqueros – missa inte vårens erbjudande!

Frisörsalongen Petro Peluqueros är en mycket väletablerad salong i Los Boliches, Fuengirola, där salongen tagit emot nöjda kunder i över tio år.

 
I mars arrangerade salongen ett stort välgörenhetsevenemang till fördel för cancerhospicet Cudeca i Benalmádena. Under en hel lördag stod dörrarna öppna och alla frisörer och styliger jobbade hårt, då hela behållningen från alla behandlingar oavkortat var öronmärkta till Cudecas viktiga arbete. Till kunderna serverades dessutom goda cupcakes och förfriskning till tonerna av Auralyn Waves som stod för musikunderhållning. Evenemanget var en stor succé och inte mindre än 3 000 euro samlades in under dagen!
 
Det som utmärker Petro Peluqueros är deras stora internationella klientel och inte minst att är salongen mycket populär bland skandinaver (både kvinnor och män) då frisörerna här, med sin utbildning och erfarenhet, vet hur skandinaviskt hår behandlas och klipps.
 
Två saker som salongen är speciellt känd för är deras expertis på färg samt att de är duktiga på att hjälpa sina kunder med att båda rådgöra, tipsa och förverkliga förändring av hårstil. Och självklart arbetar salongen med de bästa märkena för färg, behandling och styling, nämligen: Redken, Sebastian och Wella samt hårkuren Olaplex, vilket bidrar till att alltid skapa de bästa resultaten.
 
Nu till våren börjar högsäsongen för bröllop och fester. Hos Petro Peluqueros har man full koll på de senaste både för trendiga, roliga och eleganta fester – hos Petro Peluqueros kan de förverkliga kundens önskemål för alla tillfällen.
 
Om du nu passar på att boka din tid eller besöker salongen för en gratis konsultation och nämner att du sett annonsen här i magasinet denna månad får du som läsare 10 % rabatt!
Mer information se: www.facebook.com/fuengirolaPetropeluqueros
För tidsbokning: +34 952 46 71 30

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.