Ewalds matbutik – kul att handla, lätt att laga

Ewalds matbutik – kul att handla, lätt att laga

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Alla som övervintrar här på kusten har lärt sig att älska spanska delikatesser, ibland längtar vi dock efter våra egna traditionella maträtter. Skandinaviska ostar, köttbullar, korv, filmjölk m.m. smakar lika gott i Spaniens svala vårkvällar som i Sverige. Ewalds matbutik har specialiserat sig på skandinaviska livsmedel och i butiken hittas just de matvaror du saknar mest, inte att förglömma det stora godissortment med massa läcker skandinavisk choklad och salmiak, som inte finns i spanska affärer.

 
I en god måltid är en av hörnstenarna färskt bröd, och det är bästa hjälpen när du vill njuta av den sista såsen eller buljongdropparna på tallriken. Bröd passar dessutom perfekt till både aromatiska ostar och färska grönsaker. Brödhyllorna i butikens fylls varje morgon med färskt bröd från Lenas Bager, som specialiserat sig på skandinaviskt rågbröd.
 
Butiken har dessutom ett stort sortiment av såväl glutenfria som laktosfria produkter. Glutenfritt bröd, mjöl, gröt, pasta osv, samt laktosfria mjölk- och charkprodukter.
Bjuder våren på många festligheter har Ewalds matbutik även catering, för att lätt och läckert lösa festen, eller varför inte låta fixa vardagsmaten. Janssons frestelse, kåldolmar, skinkfrestelse eller festligare grav-och varmrökt lax har de varje vecka och det går också att beställa festmeny genom dem. Till speciella bemärkelsedagar går det också att beställa tårta.
 
I butiken hittas naturligtvis alltid säsongens aktuella produkter. Till påsken finns ett stort sortiment med sill, akvavit, lammstek osv. och självklart påskchoklad i alla former.
 
Hos Ewalds matbutik värnar man om god kundbetjäning, så stanna gärna upp en stund och prata medan du handlar, och fråga gärna om du undrar någonting!
 
Ewalds matbutik, på tåggatan i Los Boliches, önskar dig välkommen!

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco