Nu glädjer vi oss…

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
För snart är det dags för kursen ”Resan till ditt inre” – utrensning på fler plan, som hålls 6-13 maj 2017.
Känner du att befinner dig på rätt plats i livet? Att du är nöjd med livet och gör det som skapar mening? Det är så vi har det med ”Resan till ditt inre”. Det är ett nöje att vara med och styra det grundläggande hälsofundamentet i ännu en mer livgivande riktning. Detta är kursen som lär dig att komma in bakom smärtan, problemet, sjukdomen och oönskade/dåliga vanor. Oavsett hur friska eller sjuka vi känner oss kan rekommendera vi en grundlig kontroll och huvudstädning/utrensning. Vi skickar ju regelbundet bilen på förebyggande service – varför inte oss själva?

Här ett par uttalanden från tidigare deltagare:
”Jag har precis varit på den härligaste retreaten ”Resan till ditt inre”, med massa läcker, hälsosam, näringsrik, grön kost, meditationer, Body SDS-behandling, träning, infraröd bastu, fot-detox, bergspromenader och lära om vikten om syre/bas-balansen, blod, vatten, tarmsystemet, salt, olja och nervsystemet. Ett härligt team med sköna människor.”
Kirsten Lenander
 
“En kurs för livet!”
Tina
 
”Denna retreat kan varmt rekommenderas. Efter en vecka på basisk och god kost i härlig omgivning kunde jag sluta ta mina smärtstillande piller. Det är det bästa jag har gjort för min tarmcancersjukdom. Specialläkare Pernille Knudtzon är riktigt duktig och har en enorm energi, är alltid på strålande humör och är mycket kunnig. Body SDS-terapeut Cassandra Larsen gav fina Body SDS-behandlingar, undervisade i effektiv ”gymnastik” och guidade meditationer. Allt på ett professionellt, behagligt och givande sätt. Maria och Nick är också mycket engagerade och hjälpsamma. Missa inte att anmäla dig.”
Psykolog Suzanne Lauest
 
Vitafakta Health Clinic & Body Buddy
www.vitafakta.es & www.body-buddy.dk
vitafakta@vitafakta.es Tel. 678 25 35 10

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco