Nytt ansikte hos Clínica NorDental i Fuengirola

Nytt ansikte hos Clínica NorDental i Fuengirola

Clínica NorDental hälsar välkommen till Emil Danielsson, svensk tandläkare, som började på kliniken i Fuengirola den 1 april.
Emil Danielsson kommer ursprungligen från en liten stad utanför Linköping men tandläkarutbildningen har han genomfört i Stockholm. För sex månader sedan flyttade han till Spanien tillsammans med sin flickvän. Först gick flyttlasset till Madrid för att där studera spanska och uppleva storstadens puls. Men Emil tycker bättre om lugn och ro samt bra väder, sommar, sol och strand, så när han fick möjligheten att flytta till Fuengirola och arbeta i en nordisk miljö slog han till direkt. I Fuengirola har han också kommit närmare drömmen om ett litet landställe med frukt- och citrusträd.
Till att börja med kommer Emil att arbeta fast på kliniken i Fuengirola, där han och Gina Bengtsson kommer att utgöra det dagliga teamet tillsammans med Bjørn Abraham-Nilsen. Således har kliniken i Fuengirola nu öppet varje dag från kl. 09.30.
Emil Danielsson är utbildad allmäntandläkare och har bra erfarenhet från Sverige.
Besök Clínica NorDental i Fuengirola och hälsa på Emil Danielssson, som tillsammans med Bjørn Abraham-Nilsen tar väl hand om dig och dina tänder.
Clínica NorDental hittar du på Calle Lope de Vega No 2. Tel. 952 583 595. fuengirola@clinicanordental.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.