Resan till ditt inre – och Intensiv Juice Retreat

Resan till ditt inre - och Intensiv Juice Retreat

Det är en självklarhet att hålla Resan till ditt inre och Intensiv Juice Retreat. I vårt arbete är vi strävar vi efter att hitta in till essensen, till kärnan, till det egentliga. När vi känner och förstår sammanhangen mellan det fysiska och psykiska så förändras vår ”världsbild”. När vi samtidigt äter hälsosam och ren mat, dricker basiskt levande vatten, utför energigivande övningar och guidade meditationer, sker det banbrytande förändringar, ända inne på cellulärt plan. Det är någonting som är riktigt skönt att känna – och det är värt allt. Vi ser fram emot det!

Resan till ditt inre 6-13 maj – 7 dagar med djup utrensning och läkande. Här går vi på djupet och tittar inåt. Fokus hålls på din inneboende fysiska och psykiska miljö och vad som är orsaken till att du har det som du har det.
Detta riktar sig till dig som verkligen vill flytta en milstolpe.
Transformationsövningar och –processer hjälper dig att uppnå ditt önskade tillstånd.
Intensiv Juice Retreat 14-21 maj – 7 dagar med utrensning, vari fokus ligger på att rensa organ, lungor, tarm, hud, lymfa, njurar och lever. Vi häller i basande juicer, smoothies och soppor i vårt inre akvarium och erbjuder två dagar på flytande kost. Du kommer ut renare och klarare på andra sidan.
Båda retreaten hålls i den gamla, upprustade vattenkvarnen Molino Amici utanför Mijas, i naturskön miljö med utsikt över havet och bergen i bakgrunden.
Välkommen!
För mer information, tel. 678 253 510, e-mail: vitafakta@vitafakta.es
Cassandra Marian Larsen och Pernille Knudtzon
www.vitafakta.es och www.body-buddy.dk

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.