Cudecas insamlingsbössor har just räknats – sätter nytt rekord

Cudecas insamlingsbössor har just räknats – sätter nytt rekord

Alla de små centen som du tömmer ur plånboken och lägger i de gröna, solrosdekorerade Cudeca-bössorna kanske inte betyder så mycket för din egen ekonomi men de gör en enorm skillnad för patienterna på Cudecas hospice. Rekordet för största insamlade belopp har just nåtts med hela 55 197,05 euro insamlade under 2016. Detta är det största insamlade belopp från insamlingsbössorna någonsin. De gröna behållarna finns inte bara på butiksdiskar och vid kassaapparater utan även många privatpersoner har en bössa stående hemma, där den tacksamt tar emot hushållets mynt.

Cudecas insamlingsteam letar nu efter nya platser att ställa ut bössorna på, då målet för 2017 är att samla in 60 000 euro med hjälp av insamlingsbössorna.
Skulle du själv vilja ha en bössa hemma hos dig själv eller på din arbetsplats ska du kontakta: huchas@cudeca.org eller 663 083 460.
Majoriteten av Cudecas intäkter kommer från närområdet. Ett bra exempel på detta är när frisörsalongen Petro Peluquerós nyligen höll sina dörrar öppna en hel lördag med fördel till Cudeca. Hela dagen jobbade frisörerna och stylisterna extra hårt då hela behållningen från alla behandlingar oavkortat var öronmärkta till Cudeca, och när dörrarna stängdes i slutet av dagen kunde frisörsalongen glatt rapportera att de samlat in inte mindre än 3 000 euro till Cudecas verksamhet!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.