Nordica Sales & Rentals är redo för en ny säsong

Nordica Sales & Rentals är redo för en ny säsong

”Först och främst vill vi passa på att tacka gamla och nya kunder, som har valt att lita på oss när de skulle sälja sina bostäder här i Nueva Andalucía”, säger Nordicas ägare Peter Rosén.

 
Nordicas styrka är deras 35-åriga erfarenhet på det lilla området som de täcker – Nueva Andalucía, och det är denna styrka som är orsaken bakom deras framgångar. I stället för att erbjuda bostäder längs hela kusten har de koncentrerat sig på att bli experter på ett geografiskt begränsat område, vilket har gett resultat. Nordica känner marknaden väl och vet hur bostäderna ska prissättas.
 
En annan faktor bakom deras stora framgång är att de har allt under ett och samma tak – de tar själv hand om försäljning, uthyrning, underhåll och ”homestyling”.
 
Homestyling är någonting som, Anna-Lena, Peters fru och försäljningschef hos Nordica, har utvecklat. Detta är ett koncept vari homestyling-teamet gör ett inredningsmässigt lyft vilket gör bostaden mer stilfull och får den att kännas mer välkomnande.
”Stil säljer, det har vi sett fantastiska resultat på”, berättar Anna-Lena.
Homestyling är en service som erbjuds gratis till de ägare som väljer att sälja sin bostad exklusivt genom Nordica.
 
Men det finns ytterligare en faktor som lett till den framgång som Nordica ser i dag, och som paret är mycket stolta och glada över, nämligen mun-till-mun-metoden.
 
Nu ser Nordica-paret och hela deras team med duktiga medarbetare fram emot hösten med många nya projekt och framför allt en ny hemsida.
 
Nordia hälsar välkommen till ett samtal kring bostadshandel eller -uthyrning i deras lokaler i Nueva Andalucía.
 
Nordica Sales & Rentals hittar du i Nueva Andalucía på Avenida del Prado s/n, C.R. Lorcrigolf, lokal 5 och 6 – tel. +34 952 811 552 – e-mail: info@nordicamarbella.com
Av EnSueco SS

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.