Cayet Abogados – hjälper dig på ditt språk

Cayet Abogados – hjälper dig på ditt språk

Hos Cayet Advokater talas det svenska, engelska, franska, tyska, holländska och spanska. Så har du behov av advokathjälp utgör språket inget hinder. Redan under det första mötet identifieras dina behov och du erbjuds professionell juridisk rådgivning. Klienterna har stor nytta av advokaternas erfarenhet, tekniska expertis och direkta form för rådgivning på deras eget språk.
 
Varje situation är unik och varje problem klienterna presenterar för advokaterna kräver en kreativ och skräddarsydd lösning för att skydda de juridiska intressena. När man kommunicerar fram och tillbaka uppstår det komplexa situationer vari en bra advokat kan bidra till att underlätta.
 
Cayet tar först och främst sig an alla sorters situationer och transaktioner som rör bostadshandel, då de gör en grundlig undersökning i register på urbant och finansiellt plan. De förbereder och färdigställer alla typer av kontrakt i relation till köp och försäljning av fastigheter ämnade som bostäder eller för kommersiellt bruk, konstruktion av bostäder samt bygglov.
 
Cayet Abogados erbjuder skräddarsydda lösningar inom följande områden: fastighet och överlåtelse, turistlicens (i städer och på landsort), testamenten, arv och registrering, residens och skatt, intyg, familje- och äktenskapsärenden, frågor och förlikningar.
 
Du hittar Cayet Advokaterna i Torre del Mar, Málaga, Fuengirola och Marbella.
Tel: +34 951137269
www.cayet.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.