En semester utan ditt husdjur är ingen riktig semester

En semester utan ditt husdjur är ingen riktig semester

Om du planerar att resa denna sommar och ska ta med dig din katt eller hund bör du kontrollera att djurets pass är giltigt samt att försäkringen du har täcker utlandsresor. I en del fall måste ditt existerande försäkringsavtal kompletteras med en tilläggsförsäkring för utlandsresor, och detta måste du ansöka om separat.

Vid resor inom Europa är det oftast inga större skillnader i villkoren länderna emellan. Inom både EU och de flesta andra länder är planen för husdjur förenliga. Detta dokument gäller för både hundar, katter samt illrar och innehåller djurets fullständiga hälsohistoria samt all identifikationsinformation liksom information om ägaren. Passet måste vara utställt av veterinär.
Vad man också måste ha i åtanke är att det generellt sett inte är tillåtet att resa med djur som är yngre än tre månader.
Det finns ett stort utbud av olika husdjursförsäkringar men Liberty Seguros är det enda försäkringsbolag som erbjuder bästa möjliga täckning inom EU till ett förnuftigt pris.
Med Liberty Seguros husdjursförsäkring kan du vara lugn, för med den vet du att ditt djur är täckt om olyckan skulle vara framme eller om djuret skulle bli sjukt. Försäkringen täcker även ansvarsförsäkring, rätt till telefonassistans, kennel-/katthemsvistelse om du som ägare läggs in på sjukhus, hjälp med utgifter för att hitta ditt husdjur om det skulle komma bort, och mycket mer!
Och snälla, kom ihåg: Lämna aldrig ditt husdjur ensamt i ett parkerat fordon. En parkerad bil kan bli kokhet på nolltid!
 
För mer information om husdjursförsäkring, namn på din närmaste försäkringsagent samt information kring andra försäkringar, kontakta Liberty Seguros!
Ring: 913 422 549, eller besök: www.libertyexpatriates.es

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.