Kan du tänka dig att jobba några år till?

Kan du tänka dig att jobba några år till?

”Att anställa någon som är 55 år som säger: ’Ja, jag tänker jobba tills jag är 75 år’, vilket alltså är 20 år, det är en väldigt intressant och långvarig arbetsrelation…”
Uttalandet gjordes för ett par år sedan av tidigare statsminister Fredrik Reinfeldt i en intervju med nyhetstidningen Dagens Nyheter. Tesen var att vi i framtiden kommer att vilja jobba längre då vi lever allt längre.

 
Vi på cooach.se tror stenhårt på att det finns många svenskar som efter ett långt arbetsliv bosatt sig utomlands och gärna skulle vilja jobba några år till. Och med digitaliseringen i dag är det enkelt att bidra trots att man befinner sig någon helt annanstans.
 
”Framför oss ser vi ekonomer, jurister, HR-chefer, marknadschefer m.fl. som agerar som coacher till våra kunder samt då och då genomför lite större projekt. Vi tillhandahåller all utrustning för att kunna arbeta digitalt men etablerar även ett fysiskt kontor i Fuengirola som kommer att fungera som en hub för de som ingår i vårt nätverk”, säger Carl-Fredrik Morander, som är grundare till konceptet cooach.se.
 
Vill du veta mer är du välkommen att skicka en intresseanmälan till: solkusten@cooach.se så tar vi kontakt med dig.
Vi genomför löpande intervjuer på plats i Spanien och på distans.
www.cooach.se

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.