Madre Selva Food & Book Gallery

Madre Selva Food & Book Gallery

Kom in och besök Antonio Tomasio som står redo med ett varmt peruanskt välkomnande samt en trevlig atmosfär i sin anspråkslösa restaurang. Antonio och hans personal lagar utsökt mat och blandar till uppfriskande drinkar, som kommer att skämma bort dina smaklökar med en kryddig upplevelse ihop med en fantastisk service. Om du känner får någonting sött kan du också njuta av en god efterrätt från menyn ihop med en kopp kaffe i den avslappnade atmosfären tillsammans med vänner och familj. Eller så kan du också lätt ta med dig maten hem, om du känner för det.
Madre Selva Food & Book Gallery är dock inte bara god mat och dryck, detta är även en plats som passar bra till att fördjupa sig i en spännande bok. Gå bara igenom restaurangen och ut på pation, där du blir förförd av all växlighet och färglada möbler. Ta gärna med egen läsning, men skulle du sakna en bok att läsa skriver Antonio Tomasio själv spännande romaner, både på spanska och på engelska. Inspirationen hämtar han från sina många resor runtom i de 40 länder som han har kommit att besöka genom åren. Böckerna kan du köpa i restaurangen. Eller så kan du också gratis hoppa ombord i en av de andra fängslande böcker som står på de rustika trähyllorna, redo för nästa läsare.
Så titta in och prata med Antonio, njut av en kopp kaffe och en måltid samt upplev ett förföriskt peruanskt intryck mitt i Fuengirola. Du hittar restaurangen på Calle Capitán 10. Tel. 951 571 195

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.