Uppehåll hos Vitafakta Health Clinic

Uppehåll hos Vitafakta Health Clinic

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

”Sommar var det; mitt på dagen; i ett hörn av hägnet…”

Det har varit tid för reflektion och fördjupning under sommaren. Nu har jag rundat 55 år. Jag har rest samt sett en massa under många år, sugit till mig, upplevt och lärt mig. Det har också blivit en hel del initiativ som förhoppningsvis har varit positiva och skänkt glädje till alla dem som kommit till kliniken och till våra olika föredrag, workshops och retreats.
Nu är det dags för förändring och jag njuter av det privilegium att jag har möjlighet att söka nya vägar till hälsa, vitalitet och välmående samt återkomma med nya initiativ.
Detta innebär att jag nu tar ett uppehåll från Vitafakta Health Clinic fram till slutet av 2017. Under denna period kommer jag att fokusera på allt det redan planerade arbete, föredrag, workshops och retreats.
Den gamla kvarnen utanför Mijas skapar ramen för Resan till ditt Inre-kurs del 2 den 21-28 oktober, dvs. en kurs för alla dem som tidigare deltagit på Resan till ditt Inre del 1. Därefter, 29 oktober-5 november står det Intensiv Juice Retreat på programmet.
För Vitafakta Health Clinic innebär detta att jag stänger för medicinska konsultationer fram till slutet av 2017 och i stället hänvisar patienter till kollegor och vårdcentraler under denna period. Men jag fortsätter med den lilla grupp patienter som har fått skräddarsydda program.
Det innebär också att vi stänger kliniken för Medicinsk Termografi. Det har varit ett fantastiskt verktyg för att upptäcka dolda inflammationer och vi erbjuder scanningar till och med slutet av september. Om du sedan önskar en uppföljning eller att scanna om, så ring eller skriv till oss.

Jag ser fram emot att komma tillbaka med nya initiativ 2018.
 
Pernille Knudtzon
Vitafakta Health Clinic
 
För medicinsk termografi, kontakta oss på: vitathermo@vitafakta.es, sms eller ring på: 694 431 864.
Följ oss på hemsidan: www.vitafakta.es, där du också kan anmäla dig till vårt nyhetsbrev.
Hitta oss på Facebook: Vitafakta Health Clinic, Resan till ditt Inre, Intensiv Juice Retreat

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco