Kom till Loft & Roomers första lagerutförsäljning någonsin – upp till 90 % rabatt

Kom till Loft & Roomers första lagerutförsäljning någonsin – upp till 90 % rabatt

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Det blir fest när Loft & Roomers för första gången någonsin öppnar dörrarna till en lagerutförsäljning helgen den 28 – 29 oktober kl. 10.00 – 18.00. Och detta kommer verkligen bli en lagerutförsäljning. Den kommer nämligen att hållas vid Loft & Roomers lager, som ligger mitt emot deras stora butik på andra sidan Mijas-vägen. Här kommer alla de rabatterade varorna, såsom bord, stolar, bänkar och tillbehör (ljusstakar, ramar, dekorationer) ställas ut och så gäller först till kvarn. Stämningen kommer att kryddas med levande musik och riktig, dansk varmkorv från en korvvagn.
 
Det blir en trevlig, familjevänlig dag och rabatterna kommer att vara stora, för det handlar om att sälja ut det gamla för att göra plats för det nya.
 
Redan nu samlar Loft & Roomers ihop varor till den stora lagerutförsäljningen, så det kommer finnas gott om möjligheter till att göra riktigt goda kap. Rabatterna kommer sträcka sig upp mot 90 procent och även ”give aways”, så det finns många anledningar till att titta förbi lagerutförsäljningen.
 
Loft & Roomers är känt för nordisk design till låga priser, och denna helg kommer det verkligen att handla om låga priser, när lagervarorna ska bort.
 
Det är gratis parkering och alla är välkomna.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco