Kom till Loft & Roomers första lagerutförsäljning någonsin – upp till 90 % rabatt

Kom till Loft & Roomers första lagerutförsäljning någonsin – upp till 90 % rabatt

Det blir fest när Loft & Roomers för första gången någonsin öppnar dörrarna till en lagerutförsäljning helgen den 28 – 29 oktober kl. 10.00 – 18.00. Och detta kommer verkligen bli en lagerutförsäljning. Den kommer nämligen att hållas vid Loft & Roomers lager, som ligger mitt emot deras stora butik på andra sidan Mijas-vägen. Här kommer alla de rabatterade varorna, såsom bord, stolar, bänkar och tillbehör (ljusstakar, ramar, dekorationer) ställas ut och så gäller först till kvarn. Stämningen kommer att kryddas med levande musik och riktig, dansk varmkorv från en korvvagn.
 
Det blir en trevlig, familjevänlig dag och rabatterna kommer att vara stora, för det handlar om att sälja ut det gamla för att göra plats för det nya.
 
Redan nu samlar Loft & Roomers ihop varor till den stora lagerutförsäljningen, så det kommer finnas gott om möjligheter till att göra riktigt goda kap. Rabatterna kommer sträcka sig upp mot 90 procent och även ”give aways”, så det finns många anledningar till att titta förbi lagerutförsäljningen.
 
Loft & Roomers är känt för nordisk design till låga priser, och denna helg kommer det verkligen att handla om låga priser, när lagervarorna ska bort.
 
Det är gratis parkering och alla är välkomna.

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.