Syn utan begränsningar
Dan Óptica arbetar med den ledande teknologin när det gäller mätning till glasögonglas i flera styrkor, även kallade progressiva glas. Dan Óptica kan nu presentera det mest avancerade progressiva glaset, Varilux® X Series™, som ger dig en obesvärad syn. Detta glas ger dig möjlighet att se varje enskilda detalj nära håll, på mellanavstånd och långt bortifrån, helt utan problem.
 

Minskar behovet av huvudrörelser

De som redan har upplevt traditionella progressiva glasögonglas vet att det är nödvändigt att vinkla huvudet och nacken för att se på nära håll. Men med de nya, avancerade glasen minskar behovet av huvudrörelser betydligt. Detta gör också att det blir lättare att hitta de rätta bågarna till glasen, utan att du får ont i nacken eller ryggen. De progressiva glasen, Varilux® X Series™, skräddarsys efter just din kroppshållning och ditt visuella beteende.

Anpassat till en modern vardag

Vi surfar i dag på nätet som aldrig förr. Vi skiftar mellan smartphones, surfplattor och bärbara datorer. Fram tills nu har det varit svårt att anpassa traditionella progressiva glas till just dessa avstånd och skiftet mellan dem. Men med Varilux® X Series™ är det nu möjligt att hålla tempot uppe i en stressig vardag och fokusera på det som är viktigt.

Friskare syn

Allteftersom våra liv förändras och att vi lever längre utsätts vi för mer skadligt ljus. Eye Protect System är en ny glasögon-innovation i Varilux® X Series™, som hjälper till att skydda dina ögon hela dagen, varje dag, 365 dagar om året. Det smarta filtret för blått ljus filtrerar selektivt bort det skadliga blå ljuset medan det släpper igenom det bra blå ljuset.

Nöjda kunder

De första av Dan Ópticas kunder har redan fått de nya toppersonliga progressiva glasögonen och det är nöjda kunder som lämnar butiken. Och efter uppföljning av flera av kunder upplever de samma känsla: de är imponerade av klarheten, skärpan och komforten under läsning samt framför datorn.
 
Dan Óptica, tel. 952 58 39 10, www.danoptica.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.