Loft & Roomers stora lagerutförsäljning börjar snart

Loft & Roomers stora lagerutförsäljning börjar snart

Upp till 90 procents rabatt samt ”give aways” – det kommer det att bli när Loft and Roomers öppnar sin lagerutförsäljning helgen den 28-29 oktober kl. 10 – 18. Under de senaste månaderna har medarbetarna hos Loft & Roomers samlat ihop varor till lagerutförsäljningen samt sorterat de varor som har någon liten defekt som inte kan säljas till fullt pris i butiken. Det kan också handla om restpartier som ska säljas ut för att göra plats för nya varor. Och det kommer att finnas många goda chanser till att hitta en kvalitetsmöbel i nordisk stil till ett bra pris.
 
På hela området utanför Loft & Roomers lager, som ligger på andra sidan Mijasvägen från butiken, kommer det att ställas ut möbler och dekorationer i Loft & Roomers klassiska, nordiska stil. Det kommer att finnas bord, stolar, trädgårdsmöbler, bokhyllor och byråer, men även mindre saker som dynor och flera sorters glas som dryckesglas, vinglas, ölglas m.m. En del varor har mindre fel eller defekter i en annars fin design, och så finns det de produkter som inte har några som helst fel utan som i stället bara tar plats på lagret och som därför ska säljas för att göra plats åt nya varor.
 
Utanför lagret kommer det också att vara underhållning med musik, varmkorvsbod och förfriskningar, så stämningen kommer att vara hög. Det kommer även finnas underhållning till barnen, så ta med dig hela familjen och få en varmkorv och någonting att dricka under tiden som du gör årets kap vid Costa del Sols trevligaste lagerutförsäljning. Det är första gången någonsin som Loft & Roomers håller en specifik lagerutförsäljning, men planen är att det ska bli ett återkommande event.
 
Att hitta till lagret är lätt. Det är bara att svänga till höger strax efter Loft & Roomers-butiken och efter drygt 200 m kan du se lagret.
Adressen är: Urbanización Pueblo Don Silverio, 25 – det är lätt att parkera och parkeringen är dessutom gratis.
 
“Vi har funnits här i fem år nu och under dessa år har det samlats en massa möbler och annat som vi kan sälja till fantastiska priser, för att göra plats till nya spännande varor. En stor del av möblerna och tillbehöret som vi säljer är i perfekt skick, så det finns verkligen chans att göra riktigt goda kap! För framtiden planerar vi att ha två lagerutförsäljningar per år – en om våren och en om hösten – och jag är säker på att det kommer att bli roligt”, säger Anja Al-Akabi, VD.
 
Leverans är som vanligt gratis med Loft & Roomers vid köp över 500 euro, i övrigt kan leverans ordnas till ett bra pris.
www.loftroomers.com – 952 66 41 70 – mijas@loftroomers.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.