Tjäna pengar på att hyra ut din bostad

Tjäna pengar på att hyra ut din bostad

Om du har rätt bostad och arbetar med rätt folk kan du tjäna en hel del pengar på att hyra ut din bostad, oavsett om det rör sig om kort- eller långtidsuthyrning.

 
Det har blivit mycket populärt att hyra ut sin semesterbostad i Spanien men det är inte alla som har koll på det praktiska, om man inte själv bor i Spanien.
”Det är här vi kommer in i bilden då vi hjälper till och ordnar med allt det praktiska både före, under och efter uthyrningen”, garanterar Michael Kolodnicki och Joan Hansen från Rincón Rent.
 
De två kompanjonerna startade sin uthyrningsfirma redan 2006 och har i dag ett brett utbud av bostäder för semesteruthyrning på större delen av Costa del Sol. De har också bostäder i de flesta kategorier såsom golfbostäder, strandlägenheter, lyxvillor och inte minst helt vanliga semesterbostäder med havsutsikt och tillgång till pool.
”Bostäderna är i stort sett uthyrda under hela de perioderna som de är tillgängliga för uthyrning och vi är redo att utvidga vår portfölj”, säger Joan, medan Michael förklarar att 90 procent av deras kunder är skandinaver: ”Våra hyresgäster söker främst fina, skandinaviskinspirerade bostäder mellan Málaga och Marbella. Har du en sådan kan vi marknadsföra och optimera din inkomst från uthyrningen.”
 
Rincón Rent lägger ned stora resurser på marknadsföring, lägger stor vikt vid små detaljer och dedikerar sig till 100 procent till deras arbete.
”Det ska vara lätt för uthyraren att samarbeta med oss. Vår städpersonal tar hand om att städa och färdigställa bostaden både inför och efter uthyrningsperioden. Råkar det finnas en vattenkran som droppar eller en tv som inte fungerar har vi också folk som snabbt tar hand om det”, lovar radarparet och fortsätter: ”Just vårt serviceteam är en viktig del i vår affärsidé och alla i teamet gör det där lilla extra som krävs för att göra livet lätt för både uthyrare och hyresgäst.”
 
”Under det senaste året har vår verksamhet utvecklats med fler medarbetare på kontoret i Centro Idea. Det gäller både inom kundservice, bokning och marknadsföringsdelarna. Detta har vi gjort just för att kunna ge den service som vi tycker är så viktig för ett bra och långt samarbete med bostadsägarna. Som ett tillägg till tidigare arbetsuppgifter tar våra nya anställa bland annat hand om det praktiska i samband med den nya uthyrningslagen, som vi av erfarenhet vet att många uthyrare har svårt att få grepp om, varför vi tar oss an uppgifterna för alla våra bostadsägare så att de lätt kan komma igång med uthyrningen”, avslutar Michael och Joan, som gärna möts för ett oförpliktigande samtal om uthyrningspotentialen av din bostad.
 
Kontakt: +34 607 377 499 / info@rinconrent.com /
www.rinconrent.dk

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.