Bruun Rasmussen Konstauktioner

Bruun Rasmussen Konstauktioner

Att handla på auktion är en upplevelse som du inte får missa. Det är på auktion som du kan köpa riktigt ovanliga och fina föremål, som du inte hittar någon annanstans. Det är också här som du upplever spänning när det blir budgivning kring ett verk av favoritkonstnären, liksom att det är här som du känner glädjen – eller besvikelsen – när hammaren tillslut faller!
 
Bruun Rasmussen Konstauktioner är ett av Danmarks äldsta auktionshus, som också är ett av Skandinaviens främsta. När det gäller specialkunskap, marknadsinsikt samt värdering av konst, antikviteter, design och samlarobjekt erbjuder Bruun Rasmussen expertis från de kompetenta och erfarna medarbetarna.
 
Det hela började den 6 oktober 1948 då Arne Bruun Rasmussen för första gången lät hammaren falla i auktionshuset på Bredgade 33 i Köpenhamn. I dag leds det familjedrivna företaget av Jesper Bruun Rasmussen, men nästa generation, Alexa och Frederik Bruun Rasmussen, är också engagerade i auktionshuset. År 2004 hölls den första internet-auktionen och i dag är auktionshuset uppbyggt med flera avdelningar i Köpenhamn och Århus, och finns dessutom även representerat i Sverige, Tyskland, Frankrike, Belgien, Luxemburg, Spanien, Italien, Thailand och USA.
 
Omkring 100 000 föremål presenteras årligen på de traditionella auktionerna samt på de dagliga internet-auktionerna, där du kan bjuda på allt från konst, antikviteter, modern design och smycken till böcker, mynt, frimärken, vin och vapen. Så oavsett om du letar efter en modern tavla, en möbelklassiker, en gnistrande diamantring, ett elegant armbandsur eller en flaska förtrollande champagne finns det alltid ett stort utbud av föremål i alla prisklasser på Bruun Rasmussens auktioner.
 
Hitta dina egna favoriter på bruun-rasmussen.dk!

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.