Det går snabbt hos Flexnet i Centro Idea. Det samma gäller deras internetuppkopplingar, som bara blir bättre och snabbare.
”Folk vill ha snabbt internet som aldrig förr. Men det ska också vara lätt, inte för dyrt samt med villkor som går att förstå. Skandinaverna tvekar inte när det gäller att ställa krav och vi gör allt för att leva upp till dem”, säger Nicolaj Lodberg från Flexnet. Han fortsätter att förklara hur företaget genom ett nära samarbete med operatörerna Movistar, Vodafone och Orange har skapat produkter samt en service som lever upp till skandinavernas behov.
”Vårt internet är snabbt, det tar bara en eller två dagar innan man är uppkopplad och så betalar man bara för de månader som man använder det”, förklarar Nicolaj Lodberg och betonar att Flexnet nu har produkter utan någon som helst bindningstid. Just ”ingen bindningstid” och korttidskontrakt är någonting som Nicolaj Lodberg och hans partner Anna Allesø Weidemann fokuserar mycket på.
”Vi märker direkt när turisterna blir fler för då kommer allt fler nya kunder och ber om snabbt internet för ett par veckor eller så. Många tror att man klarar sig på sin roaming men man blir oftast besviken över hur långsam uppkopplingen är”, berättar Anna Allesø Weidemann, som har lösningen till de många semesterfirarna: ”Det kostar 40 euro för en vecka och 60 euro för två. Och i våra priser ingår allt – även momsen. Våra priser och kontrakt har alltid varit genomskinliga.”

 
Vill man ha snabbt och stabilt internet som hel- eller halvårsboende på Costa del Sol kostar det mellan 49,95 och 69,95 euro per månad med ett kontrakt på tre månader och mer. Till det tillkommer en engångskostnad på mellan 30 och 200 euro för en router och anslutning beroende på vilken produkt man väljer. Har man problem eller är osäker kan man kontakta Flexnets kundservice gratis, och där kan personalen tala både svenska, danska och norska.
 
”Vår framgång ligger uteslutande i att vi har skapat en produkt och erbjuder en service som för några år sedan inte fanns här för skandinaver och andra utlänningar. Och så är vi inte heller rädda för att göra det där extra för kunderna”, säger Nicolaj Lodberg och så kommer han in på Flexnets nya hemservice: ”Nu erbjuder vi också att vi kör hem till kunden om de är tryggare med att vi ansluter deras nya internet. Det kostar 50 euro, oavsett var på kusten man bor – och vi lämnar inte kunden förrän allt är tillkopplat och fungerar perfekt.”
 
Det har onekligen skett mycket under kort tid hos Flexnet. För bara fem-sex år sedan var det näst intill omöjligt att få en ordentlig internetuppkoppling. Dessutom var det helt omöjligt att göra det utan att skriva på ett långsiktigt avtal som inte gick att säga upp. Men det har Flexnet nu ändrat på.
”Vid vår blyga start kom vi långt på att bryta språkbarriären mellan skandinaviska kunder och spanska leverantörer. Nu har våra produkter fått den flexibilitet som vi länge drömt om samt arbetat för, för i dag har vi den skräddarsydda lösningen till både semesterfirare och till de skandinaver som bor här hela året eller bara några månader om året”, avslutar de två internetexperterna.
 
En nyhet hos Flexnet är att de nu också erbjuder fiberuppkoppling.
 
För mer information kontakta Flexnet i Centro Idea, måndag till fredag kl. 10.00 – 17.00. Tel. 952 66 33 00, www.flexnet.es
 

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.