Ole Optica gör dig redo för hösten

Ole Optica gör dig redo för hösten

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Den skandinaviska glasögonbutiken i Nerja bågnar av nya, snygga glasögon. De nya kollektionerna har just kommit in och bjuder som vanligt på ett stort och snyggt utbud med både glasögon och solglasögon.
”Vi har bra, klassiska märken och modeller men var inte rädd att testa någonting nytt. Spanskt glasögonmode får allt mer uppmärksamhet varför vi tagit in den nya kollektionen från Wit Colour. Deras glasögon är trendiga med flera fina detaljer. Och så är priset förnuftigt också”, förklarar Ole Højer från Ole Optica, varefter han kommer in på kundernas önskemål och behov: ”Våra kunder vill ha bra produkter till bra priser. Och så vill folk ha bra service, vilket även gäller efter det att man fått sina nya glasögon. Det får man här”, lovar den danska optikern som i över tio år hjälp skandinaver öster om Málaga med att hitta rätt glasögon.
 
Ole Optica fortsätter året ut med sitt populära erbjudande 2×1.
”Du köper ett par progressiva glasögon och får på köpet ett par solglasögon med glas i samma kvalitet. Det är ett bra erbjudande som även gäller de senaste modellerna samt de bästa glasen”, berättar Nerjas danska optiker.
 
Ole Optica ligger centralt i Nerjas västra del med parkering precis utanför dörren.
Besök Ole Optica i Nerja på: Calle Antonio Ferrándis 23, 29780 Nerja.
För tidsbokning, vänligen ring: 952 528 395.

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco