Dan Optica har koll på glasögonmodet

Dan Optica har koll på glasögonmodet

Glasögonmässa i Paris

Hos Dan Optica ligger man alltid i täten när det kommer till glasögonmode. I början av oktober åkte Dan Opticas optiker Tine Kastrum och Juana Pérez till den berömda glasögonmässan ”Silmo” i Paris. Silmo är världens mest berömda optikermässa. Det är där som alla glasögondesigners presenterar sina nya kollektioner och det är också där som det presenteras nya maskiner och utrustning till optikerverkstaden.

Blixtlås och päls

Glasögonmodet som presenterades under årets Silmo var elegant, sofistikerat och hade en twist av kreativa och spännande detaljer.
”Det finns alltid några vågade bud på nya trender, bland annat solglasögon med blixtlås och inte minst så såg vi riktigt många bågar med päls på”, berättar optiker Tine Kastrup, som tillägger att det dock var lite för speciellt för hennes smak.

Från Paris till Fuengirola

Resan till Paris gick inte bara ut på att se de senaste trenderna inom glasögonmode utan även för att hämta hem de bästa och senaste bågarna till Dan Opticas kunder.
”Vi erbjuder våra kunder det senaste modet och den senaste teknologin både när det gäller bågar och glas”, säger innehavaren av Dan Optica, Juana Pérez, som varje år ser fram emot att se de nya trenderna och färgvalen inom glasögonmodet. De nya bågarna som presenterades under årets Silmo kommer du att kunna se i butiken under hösten.
Tel: +34 952 58 39 10, www.danoptica.com
 
Av Dan Optica

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.