Nu kör Transport-ESDK även till Skåne

Nu kör Transport-ESDK även till Skåne

Det går nu så bra för den bara 1 1/2 år gamla transportfirman att den efter otaliga förfrågningar har fattat beslutet att även köra till Skåne, som första område i Sverige. Firmans ägare Ole Steen Seestedt informerar om att det även kommer att vara möjligt att hämta större partier i t ex Göteborg eller Stockholm.
 
Den populära firman har såhär långt haft en avgång i månaden till och från Danmark, vilket de nu utvecklar till två avgångar. Och i samband med detta breddar de även upphämtningsområdet i norr med Skåne.
 
”Vi kör från dörr till dörr och är marknadens billigaste” säger Ole Steen Seestedt. De stora orden kräver en viss förklaring.
”Vår lastbil med trailer har en storlek som gör att den kan nå fram till även de minsta andalusiska byarna. Därför kan vi hämta och lämna flyttgods direkt hos kunden. Vi har inget centrallager, vilket skulle vara en tung omkostnad och som skulle göra vår service både besvärligare och dyrare”, förklarar branschens nyaste transportfirma.
 
”Branschen präglas av ogenomskinliga priser, villkor, försäkringar och utländska chaufförer som inte pratar kundens språk. Allt detta kan du själv se på vår genomskinliga hemsida som nu även kommer på svenska”, säger han.
 
Priserna till Skåne är fasta och ligger på 169 euro per kubikmeter mellan Skåne och Spanien och omvänt. Priserna inkluderar IVA (moms), broavgift, godsförsäkring och dörr till dörr.
 
”Min firma har sin bas i Spanien, vårt fordon har låg förbrukning och jag kör själv. Det är därför som jag kan hålla så låga priser”, avslutar Ole Steen Seestedt, som gärna ger en offert utan förpliktelser nästa gång som du har någonting som ska transporteras mellan Spanien och Sverige.
 
Ring: +34 645 316 507 eller läs mer på: www.transport-esdk.com och www.facebook.com/transportesdkdk
De finns naturligtvis även att hitta på: www.trustpilot.dk

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.