Dags för årets stora SWEA-mässa!
Den 23 november är det dags, då öppnas dörrarna till årets upplaga av den populära, årligen återkommande SWEA-mässan. Förra året sträckte besökarantalet sig över 600 personer och inte färre än 60 företag medverkade, vilket var rekord!
 
Förra årets bjöds besökarna på en upptäcktsfärd bland utställarnas bord som dignade av bland annat kläder i hög kvalitet och sköna material, skandinavisk design och dekorationer, papperspyssel med teman som bland annat jul, konstnärer och tavlor. Det gavs även möjlighet att möta advokater, försäkringsbolag, tandläkare, mäklare och skolor samt även restauranger som bjöd på härliga smakprov ur sina sortiment.
 
Till årets mässa är det ingen som förväntar sig någonting annat än att det blir minst lika bra som i fjol. Så nu har du som besökare en riktigt god chans att träffa samt lära känna företagare som är verksamma på kusten. Och visst är det spännande att se vilka företag som kommer att medverka!
 
Faktiskt så kan En Sueco redan nu avslöja några av de företag som du kan möta under årets mässa, som t ex. Gonvel & Kamph – en svensk-spansk fullsortimentsbyrå som erbjuder rådgivning och hjälp inom juridik, skatter, bokföring och översättning, EcoFilters Costa del Sol – som erbjuder vattenfilterslösningar och som även är enda återförsäljare i Spanien av fordonet Zbee, Fastighetsbyrån Marbella & Estepona – som finns på plats för att informera om alla möjligheter som finns för fastighetsköp- och försäljning på kusten, Kaas & Kirkemann – försäkringsmäklare som erbjuder försäkringslösningar till allt från bland annat hus, bil och husdjur till olycks-, liv-, sjuk- och begravningsförsäkringar. Dessutom närvarar även representanter från Sigtunaskolan Humanistiska Läroverk för att svara på frågor samt informera om skolan och personal från SolEyes – kustens enda nordiska ögonklinik specialiserad på ögonkirurgi och -undersökningar, som nu även har en ny svensk- och norskspråkig ögonspecialist. På plats kommer ni även finna Dan Lindberg Art & Design House med Dans fantastiska fotokonst samt design från danska Georg Jensen och Eva Solo och så medverkar även Svenska kyrkan Costa del Sol såklart – och kanske bjuder de på munter körsång, som de gjorde förra året. Inte att förglömma så finns även vi från En Sueco självklart på plats, liksom många, många fler!
 
Men det tar inte slut där. Som alltid till SWEA:s mässor bjuder alla utställare på någonting uppfriskande och gott, medan du minglar, pratar och skrattar med både gamla och nya vänner. Under SWEA:s mässor snålas det aldrig på godsakerna. Dessutom gissar vi att det finns gott om möjligheter att tjuvstarta dina julklappsinköp bland allt som utställarna erbjuder.
 
Vi ses i mässminget!
 
SWEA Marbellas mässa
Tid och plats: Torsdagen den 23 november kl. 17.00-20.00, Hotell H10, Marbella, Andalucía Plaza
Av Sara Laine, sara@norrbom.com

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.