Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email
Tycker du om att utforska okända områden i Andalusien? Tycker du om att vandra och uppleva naturen på nära håll? Vill du uppleva och fångas av vild natur och stå på branta bergstoppar? Eller vill du bara besöka en okänd by och upptäcka vad som gömmer sig där?
 
Det Spanien som ligger bakom kusten är mer fängslande än vad de flesta skulle kunna föreställa sig. Dessutom finns det så många fina och unika platser att det är lockande att säga att det inte finns någon plats i hela världen som är vackrare.
 
Om du själv vill upptäcka dessa fantastiska platser finns det inspiration att hämta i Else Byskovs tre utflykts- och vandringsböcker: Fod på Andalusien, Fod på Andalusien 2 och Fod på Andalusien 3. Dessa tre böcker är visserligen på danska, men tack vare Else Byskovs enkla skrivsätt är de ändå lätta att läsa och förstå.
Den första boken har 40 olika förslag på utflykter i hela Andalusien medan den andra koncentrerar sig på området öster om Málaga och den tredje på området väster om Málaga.
 
Böckerna är en perfekt julklapp till dem som besöker Andalusien och gärna vill göra någonting annorlunda och se mer än strand och sol under sin vistelse här.
 
Böckerna kan köpas hos Annis Vitalshop i Los Boliches (på torget) samt på: www.saxo.com
Av Else Byskov

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på email

Kanske gillar du även

Sök på En Sueco