Cayet Advokater erbjuder professionell juridisk rådgivning

Cayet Advokater erbjuder professionell juridisk rådgivning

Cayet Advokater erbjuder professionell juridisk rådgivning
Hos Cayet Advokater talas det svenska, engelska, franska, tyska, holländska och spanska. Så har du behov av advokathjälp utgör språket inget hinder. Redan under det första mötet identifieras dina behov och du erbjuds professionell juridisk rådgivning. Klienterna har stor nytta av advokaternas erfarenhet, tekniska expertis och direkta form för rådgivning på deras eget språk.
Cayet tar först och främst sig an alla sorters situationer och transaktioner som rör bostadshandel, då de gör en grundlig undersökning i register på urbant och finansiellt plan. De förbereder och färdigställer alla typer av kontrakt i relation till köp och försäljning av fastigheter ämnade som bostäder eller för kommersiellt bruk, konstruktion av bostäder samt bygglov.
Du hittar Cayet Advokaterna i Torre del Mar, Málaga, Fuengirola och Marbella.
+34 951137269, www.cayet.es
Av Cayet Advokater

Dela

Kanske gillar du även

© 2009-2019 En Sueco – Norrbom Marketing.
Designed and developed by yummp.

Sök på En Sueco

Planerat underhållsarbete: Lördagen den 5 augusti 2023 från kl. 08.00 kommer det att göras uppdateringar på ensueco.com. Under tiden som underhållsarbetet utförs kommer sidan att vara otillgänglig och detsamma gäller för En Suecos app. En Sueco ber om överseende med detta.